"LUPALA JOJ GLAVU O POD" Detalji napada majke učenika u školi na Novom Beogradu: Evo u kakvom stanju je povređena nastavnica
Foto: Printscreen/Youtube

"LUPALA JOJ GLAVU O POD" Detalji napada majke učenika u školi na Novom Beogradu: Evo u kakvom stanju je povređena nastavnica

Crna Hronika -

Nastavnica biologije u OŠ "Jovan Dučić" koju je danas fizički napala majka učenika petog razreda, zadobila je više povreda, a između ostalog i kontuziju grudnog koša.

Povređena nastavnica kolima hitne pomoći je nakon napada prevezena u bolnicu i, kako se saznaje, i dalje se utvrđuje stepen povreda.

- Koleginica ima kontuziju grudnog koša, a povređeni su joj i list na nozi, ruka i ima ogrebotine - kaže jedna od koleginica povređene nastavnice koja je u njenoj pratnji otišla u bolnicu.

Ona navodi da su svi prestravljeni i zgroženi onim što se dogodilo njihovoj koleginici.

- Pregledi i dalje traju, koleginica je trenutno na snimanju, snima joj se vrat - kaže sagovornica.

Majka je došla na otvorena vrata i pitala nastavnicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, a ima prosek za trojku. Pritom, nije znala da se sabira i ocena iz prvog polugodišta - priča učiteljica u OŠ "Jovan Dučić" koja je u pratnji povređene koleginice otišla u bolnicu.

OŠ Jovan Dučić, Jovan Dučić, Osnovna škola Jovan Dučić
foto: Printscreen/Youtube

"Ne znaš ti, k*čko, ko sam ja"

Kaže da je nastavnica biologije da bi rešila nesuglasice pozvala majku u kabinet. Ali, umesto rešenja, došlo je do užasnog nasilja.

- Govorila joj je užasne stvari "Ne znaš ti k*čko ko sam ja, j***** ti mater - kaže učiteljica.

Onda je zapretila da će da ide kod direktorke što je nastavnica biologije podržala. Međutim, iznenada se vratila. Sa vrata je, kaže počupala za kosu, oborila na pod i lupala glavom o pod.

Kako smo već objavili, do napada je došlo danas popodne kada je majka petaka nezadovoljna zaključenom “dvojkom” došla u školu i po rečima napadnute nastavnice, najpre je vređala, a potom i krvnički pretukla.

Kurir.rs/Blic

Preneo: R.J.

Bonus video:

01:33

SVAKI NAPAD NA NASTAVNIKA DA BUDE KRIVIČNO DELO Iz sindikata o izmeni zakona: Da li će profesori dobiti status službenog lica?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track