Beograđanin S. M. oglasio se nakon što je za Kurir govorio njegov sugrađanin S. S. (31) koji je u svojoj ispovesti opisao da su ga pre dve godine oteli, a potom, kako je tvrdio, i zverski mučili A. M. i M. S. Ovaj postupak je, kako nezvanično saznajemo, i dalje u fazi istrage, a osumnjičenima za navodnu otmicu na teret se stavlja nanošenje lakih povreda.

Ovom slučaju je, prema rečima sagovornika S. M., prethodio postupak koji se vodi protiv S. S. pred Drugim osnovnim sudom u Beogradu za krivično delo Nedozvoljene polne radnje.

S. S. je za Kurir najpre ispričao da je povod za napad na njega bilo to što je prišao da pomogne ženi S. M. da ponese kese iz prodavnice, a ona ga je optužila da ju je neprimereno dodirivao. Međutim, prema rečima našeg drugog sagovornika S. M., koji je suprug pomenute žene, S. S. je u više navrata dodirivao njegovu suprugu po intimnim delovima tela, za šta mu se sada i sudi!

S. S. je za Kurir ispričao da je pre dve godine napadnut iz čista mira.

- Problem sa tim muškarcima imao sam u junu 2022. godine kada sam se vraćao od prijatelja i na ulici sam video ženu koja je nosila dve kese. Ponudio sam se da joj pomognem, ali je ona bila veoma neprijatna i izgovorila mi je niz uvreda, ali i psovki. Iskreno, bio sam šokiran, pa sam i ja njoj uzvratio neku uvredu - kaže ovaj mladić.

Međutim, S. M. kaže da je S. S. tada prišao njegovoj supruzi prišao i neprimereno je dodirivao, zbog čega je ona reagovala i potom ga i prijavila policiji.

- Tog dana, moja supruga se vraćala iz prodavnice sa kesama u rukama kada joj je prišao taj čovek i počeo da je neprimereno dodiruje po intimnim delovima tela! Mi smo ga već tada prijavili policiji, međutim, on je ubrzo pušten zato što je reč o osobi sa psihičkim problemom - započeo je priču za Kurir suprug žene koju je S. S. navodno pipkao.

Kako je S. M. dalje rekao, isto delo počinio je ponovo, te je protiv njega Drugo osnovno javno tužilaštvo ubrzo podnelo optužni predlog za krivično delo Nedozvoljene polne radnje, da bi, prema rečima supruga žene S. M., u međuvremenu, mladić S. S. podneo krivičnu prijavu protiv A. M. i A. S. za koje tvrdi da su ga fizički napali, te da je motiv bio što je, navodno, hteo da pomogne ženi na ulici.

- Došao sam kod babe i dede, a nakon 15 minuta neko je zazvonio na vrata stana. Deda je otvorio i zbunjeno gledao dvojicu nasilnika koji su uleteli u stan i počeli zverski da me prebijaju čeličnim ključem za odvijanje točkova. Zatim sam dobio udarac i A. S. mi je "otvorio glavu", dok me je A. M. šamarao i pesničio - ispričao je za Kurir S. S.

134.jpg
Privatna Arhiva 
Fotografija koju je priložio S. S.foto: Privatna arhiva

To je, međutim, od reči do reči demantovao suprug napadnute žene!

- Niko nijednog momenta nije došao na tu adresu da bi ga tukao. Dvojicu mojih prijatelja A. S. i A. M. on je sreo ispred radionice koju drži jedan od njih, a kada su mu oni rekli da prestane da pravi probleme po kraju, po čemu je bio poznat budući da mu ovo nije prvi slučaj da napada nečiju ženu, majku ili sestru. Niko ga nije ni pipnuo, niti znamo odakle mu modrice koje je priložio na fotografijama - kazao je naš sagovornik.

Osim što je demtantovao reči S. S., sagovrnik kurira S. M. je dodao da ima svedoke koji mogu da potvrde da mladića niko nije fizički napao i koji će uskoro, kako kaže, da svedoče i na suđenju.

Kako Kurir nezvanično saznaje, muškarac S. S. je više puta osuđivan za krivično delo Polno uznemiravanje i krivično delo Ugrožavanje sigurnosti, a takođe mu je u više navrata izricana i mera obaveznog psihijatrijskog lečenja. On u postupku koji se vodi protiv A. M. i A. S. ima status oštećenog i ovaj slučaj istražuje nadležno tužilaštvo, a osumnjičenima se na teret stavlja nanošenje lakih povreda.

Bonus video:

Video plus Novi Pazar, pretučen radnik obezbeđenja u tržnom centru