"DEDA MRAZOVA KUĆICA" U TRŠIĆU PRODAJE SE ZA 78.000 EVRA! Belivukova štek vikendica na oglasu, a EVO kako su se družili u njoj...
Foto: Dado Đilas, Stefan Stojanović MONDO

"DEDA MRAZOVA KUĆICA" U TRŠIĆU PRODAJE SE ZA 78.000 EVRA! Belivukova štek vikendica na oglasu, a EVO kako su se družili u njoj...

Crna Hronika -

Kuća u lozničkom selu Tršić, takozvana "Deda mrazova kućica" koja je inače u vlasništvu okrivljenog bračnog para Vlade Georgieva i Slađane Sekulić, jedine okrivljene žene u klanu Veljka Belivuka, gde je tajno boravio, sada se nalazi na oglasu za prodaju nekretnina, a njena vrednost procenjena je na 78.000 evra!?

Inače, da podsetimo, "Deda mrazova kućica" u Tršiću bila je tajni štek Veljka Belivuka, u kojoj je sa najbližim saradnicima provodio vreme misleći da su bezbedni i da niko neće mogi da čuje i vidi njihovo planiranje kriminalnih poslova. Veljko Belivuk je sa suprugom Bojanom u kućici koja se nalazi nasred guste šume, koja je inače, lepo pozicionirana boravio u decembru 2020. godine tik pred veliko hapšenje.

kurir nakon hapšenja pronađao tajni štek veljka belivuka u tršiću
kurir nakon hapšenja pronađao tajni štek veljka belivuka u tršićufoto: Kurir

Kako smo pisali, kada je policija upala u vikendicu posle hapšenja grupe 4. februara 2021., kuća je bila ukrašena i na njoj je stajala tabla "Deda mrazova kućica". Izvori Kurira tada su ispričali da je navodno, u njoj Belivuk sa porodicom dočekao poslednju Novu Godinu na slobodi. Navodno, "Vinogradarska kuća" je posle kupovine bila kompletno renovirana i na njoj je postavljen najsavremeniji video nadzor. Inače, posle hapšenja kriminalne grupe, policijski inspektori su danima pretresali kuću.

Zabačena kuća u šumi

Donosili im hranu i vodu

belivuk i geogriev sa suprugama u lozničkom restoranu neposredno nakon što su napustili kućicu u tršiću
belivuk i geogriev sa suprugama u lozničkom restoranu neposredno nakon što su napustili kućicu u tršićufoto: Privatna Arhiva, Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić, Kurir

Tokom istrage se došlo do informacija da je Veljko Belivuk zabačenu kuću u Tršiću Vlado Georgiev, ranije Dragan Sekulić, bivši policajac i njegova žena Slađana Sekulić su za kratko vreme potpuno renovirali od poda do plafona, angažovali su radnike za ugradnju najmodernijeg video-nadzora, kao i kupovinu nameštaja. Povremeno su, dok je kuća bila u fazi pripreme, dolazili da je obilaze Belivuk i njegova žena, a kada su u njoj boravili, navodno su ih vodom i hranom snabdevali upravo Georgiev i njegova žena.

- Belivuk i njegova supruga su redovno dolazili u kuću u Tršiću sve do 4. januara 2021. Više puta su obilazili kuću u Tršiću, a jednom prilikom, pred Novu 2021, tačnije 27. decembra, sa Belivukom je došao i bivši specijalac, optuženi pripadnik grupe Nebojša Janković. Tada su i pucali iz puške u blizini kuće - podseća sagovornik Kurira i tada je objasnio da je zbog ukrasa postavljenih na kuću, ova vikendica dobila nadimak Deda Mrazova kućica.

Fotografije "Deda mrazova kućica" u Tršiću

1 / 11 Foto: Kurir

Prema rečima izvora, koliko se bračni par Belivuk osećao sigurno u ovoj kući, na kojoj su postavili i najsavremeniji video nadzor, svedoči i to da su na Badnji dan u nju doveli i dete. Tokom dosadašnjeg suđenja najmonstruoznijoj kriminalnoj grupi kojoj se sudi u Specijalnom sudu u Beogradu moglo se čuti i da je ta kuća bila ozvučena, pa su istražitelji koji su operativno obrađivali mogli da čuju tajne razgovore Belivuka sa suprugom, ali i svojom saradnicima.

okrivljeni dolaze u kućicu u tršiću
okrivljeni dolaze u kućicu u tršićufoto: Privatna Arhiva

Tokom jučerašnjeg ponovoljenog suđenja u Ustaničkoj ulici advokatica Sanja Ćeriman koja zastupa bračni par Sekulić-Georgiev rekla je da se na oglasima i prema rečima vlasnika stan u Humskoj ulcii, koji se nalazi preko puta Partizanovog stadiona može utvrditi da isti nije u vlasništvu bračnog para, već je on bio iznajmljen za razliku od kuće u Tršiću.

(Novosti)

Bonus video:

01:39

BELIVUK I MILJKOVIĆ ĆE U OVOJ OPTUŽNICI MALO ZAMENITI MESTA Reporter Kurira o sudskom istražnom procesu: Braniće se sa SLOBODE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja