SUTRA SAHRANA UBIJENOG TUTINCA U NEMAČKOJ! Nenadovi najbliži i dalje neutešni nakon svirepog zločina CIMER GA ISEKAO NA KOMADE...
Foto: Društvene mreže, Kurir

SUTRA SAHRANA UBIJENOG TUTINCA U NEMAČKOJ! Nenadovi najbliži i dalje neutešni nakon svirepog zločina CIMER GA ISEKAO NA KOMADE...

Crna Hronika -

Tutinac Nenad Zečević (50) koji je prošle nedelje brutalno ubijen u nemačkom gradu Bremenu biće sahranjen sutra u rodnom gradu.

Pa da podsetimo, jezivi zločin dogodio se u četvrtak kada je, kako se sumnja, osumnjičeni Adnan H. državljanin Bosne i Hercegovine nakon svađe, zverski pretukao, a zatim zaklao Zečevića, kog je potom isekao na komade.

- Obaveštavamo rodibinu i prijatelje da je naš dragi Nenad Zečević tragično preminuo u 50. godini života. Sahrana dragog nam pokojnika će se obaviti 20. juna 2024. godine u 13 časova na gradskom groblju kod stare crkve u Tutinu - umrlicu su potpisale dve ožalošćene porodice.

Kako dodaje naš sagovornik, posmrtni ostaci nakon obdukcije koja je utvrdila od kojih povreda je nastupila smrt Nenada Zečevića stigli su u Tutin, gde će sutra biti ispraćen na večni počinak.

umrlica nenada zečevića
umrlica nenada zečevićafoto: Društvene mreže, Kurir

Kako je ranije za Kurir ispričao Safet K. prijatelj ubijenog Tutinca zločin se dogodio u stanu Nenad Zečevića.

- Nenad je živeo sa cimerom koji je rumunski državljanin, a kako Adnana H. nije imao krov nad glavom, naša dobrica ga je primila kod sebe na konak i živeli su svi zajedno. Tod dana, navodno, Adnana H. se posvađao sa Nenadom i počeo je da ga tuče u stanu, a rumunskog državljanina je izbacio napolje - između ostalog je tada rekao naš sagovornik, pa dodao:

- Rumun je tada prespavao u kolima u blizini stana, a Adnan H. je navodno od batina unakazio Zečevića, kog je zatim zaklao. Ni tu se ubica nije zaustavio nego je žrtvu isekao na komade.

ubijeni nenad zečević iz tutina
ubijeni nenad zečević iz tutinafoto: Drustvene Mreže

Naš sagovornik nam je rekao da je sutradan rumunski državljanin došao u stan kako bi se spremio za posao, ali mu je tada Adnan H. rekao: "Ja sam ubio Nešu!" i pobegao iz stana. Rumunsi državaljanin tada je prema rečima Safeta K. otišao na posao, da bi tek na pitanje gazde gde je Zečević naveo da je on ubijen.

- Čovek se izbezumio, pozvao je policiju i tada su u stanu zatekli jezivu scenu. Krvi je bilo svuda po stanu... - rekao je naš sagovornik pre dva dana.

Osumnjičeni za ubistvo je pobegao, ali je efikasnom akcijom nemačkih istražitelja ubrzo lišen slobode. Detaljnom istragom utvrdiće se motiv ovog jezivog zločina u Nemačkoj. Nakon što je objavljena vest da je Nenad Zečević ubijen njegovi mnogobrojni prijatelji i poznanici oprašatli su se od njega na društvenim mrežama gde su imali samo lepe reče za njega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track