DEVOJČICA UŠLA U REKU PO PAPUČU, POVUKAO JE VIR I NESTALA! Velika tuga kod Šapca, potraga se nastavlja: "JEDAN KORAK I NEMA TE"
Foto: Nebojša Mandić

UZRUJANI MEŠTANI SELA MAČVANSKI PRNJAVOR

DEVOJČICA UŠLA U REKU PO PAPUČU, POVUKAO JE VIR I NESTALA! Velika tuga kod Šapca, potraga se nastavlja: "JEDAN KORAK I NEMA TE"

Crna Hronika -

Tinejdžerka (16) nestala je juče oko 16 časova u Drini, nedaleko od sela Mačvanski Prnjavor gde je inače i živela sa porodicom. Kako Kurir saznaje, devojčica je bila na kupanju sa tetkom, odnosno sestrom njenog očuha, a vir je, kako meštani kažu, povukao kada je ušla u vodu da dohvati papuču.

- Otišla je do reke na kupanje sa tetkom, inače sestrom njenog očuha. To mesto je poznato kod nas za kupanje, mnogi ljudi idu, međutim, taj deo gde su bile ima baš velike dubine. Devojčici je u jednom momentu upala papuča u vodu, ona je ušla u reku kako bi je dohvatila, ali u toj brzini, povukao je vir i samo je nije bilo - ispričala je meštanka ovog sela za Kurir.

Drina
Drinafoto: Kurir/ A.M.

Potraga se, kako saznajemo, i danas nastavlja, meštani sela Mačvanski Prnjavor su uzrujani zbog velika tragedije koja je zadesila ovo selo. Kako kažu, ne smeju ni da zamisle kako je porodici ove tinejdžerke.

- Ona se sa majkom doselila iz Pančeva u Prnjavor kada joj se majka preudala. Čini mi se da nisu u nekom kontaktu sa ocem devojčice, ali u svakom slučaju, to su divni ljudi. Ne smem ni da zamislim kako im je sada, velika tuga - rekla je naša sagovornica.

Naime, devojčica je tek završila osmi razred, meštani kažu da je to bilo predivno dete, vredno i vaspitano, kao i da je život bio tek pred njom.

- Ona je završila tek osmi razred, u sredu je bila u školi, nakon čega je sa tetkom otišla na kupanje do Drine. Ali sudbina, eto, i dalje ne možemo da poverujemo da se to desilo, iako znamo da je Drina opasna reka, čak i za iskusne plivače. Jedan korak dalje i nema te - kaže meštanka sela.

Bonus video:

01:54

IZGUBE ŽIVOT ZBOG NEPROMIŠLJENOSTI: Ko je kriv za tragične POGIBIJE mladih?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja