OVO JE "ŠKALJARAC" KOJI JE STRADAO SA ROGANOVIĆEM U EKSPLOZIJI NA CETINJU: Najmlađi od trojice braće, hapšen zbog eksploziva!
Foto: Antena M

sukob

OVO JE "ŠKALJARAC" KOJI JE STRADAO SA ROGANOVIĆEM U EKSPLOZIJI NA CETINJU: Najmlađi od trojice braće, hapšen zbog eksploziva!

Crna Hronika -

Na Cetinju je jutros kod sportskog centra u eksploziji poginuo Petar Kaluđerović (20), navodno blizak škaljarskom klanu, koji je bio hapšen upravo zbog sumnje da je zajedno sa braćom postavljao bombe.

Naime, braća Milan, Petar i Vladimir Kaluđerović hapšeni su u aprilu ove godine zbog toga što su još u novembru prošle godine hemijskim veštačenjem briseva šake kod njih nađene čestice eksplozivnih materija.

eksplozija, Cetinje, bomba, bombaški napad, škaljarci, Dragan Roganović, Petar Kaluđerović
foto: Youtube Printscreen/RTV Cetinje

Petar je bio najmlađi od trojice braće, a tek nedavno je izašao iz pritvora.

Njihova majka se posle hapšenja sinova oglasila za medije i istakla da se njeni “sinovi bave poštenim, uglavnom teškim fizičkim radom, dok je jedan od njih sportski fizioterapeut”.

- Nadam se kao majka da će više instance doneti razumnu i ispravnu odluku i osloboditi ih progona, a mediji imati senzibiliteta da čuju i našu stranu priče i prekinuti sa linčom, jer se lako iz dosadašnjih naslova može steći pogrešan utisak da je po sredi uspešna akcija privođenja pravdi notornih kriminalaca, a zapravo je u pitanju gola farsa, i vraćanje svih nas u period kada se Crnom Gorom sejao strah i prolivala nedužna krv - poručila je ona.

Sa Kaluđerovićem je, da podesetimo, stradao i Dragan Roganović zvani Rogo.

Roganović je, inače, od ranije poznat istražnim prganima u ovoj zemlji i vodi se kao bezbednosno interesantno lice.

Goran Radoman
Goran Radomanfoto: Printscreen Facebook

- On je, prema saznanjima iz Crne Gore, bio obezbeđenje Goranu Radomanu, prvoj žrtvi rata kotorskih klanova, škaljarskog i kavačkog, ali i poznati bokser na koga je već pokušano ubistvo 2017. godine - rekao je izvor Kurira.

U ovoj eksploziji ranjeni su i T.J, M.B. i jedna slučajna prolaznica.

- Iako se pretpostavlja da je bomba na "mercedesu" postavljena od strane pripadnika suparničkog "kavačkog" klana policija još utvrđuje motiv i ko bi mogao da stoji iza ovog napada - kaže naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track