LIKVIDACIJA NA CRNOGORSKI NAČIN! BOMBA BILA ZAKAČENA ZA DRVO: Dvojica stradalih bili pored automobila koji je ostao NEOŠTEĆEN
Foto: Youtube Printscreen/RTV Cetinje

novi detalji sa cetinja

LIKVIDACIJA NA CRNOGORSKI NAČIN! BOMBA BILA ZAKAČENA ZA DRVO: Dvojica stradalih bili pored automobila koji je ostao NEOŠTEĆEN

Crna Hronika -

Eksplozija koja se dogodila jutros na Cetinju, u kojoj su stradali Dragan Roganović i Petar Kaluđerović, osetila se u većem delu grada.

Prema prvim rezultatima iz istrage, radi se o eksploziji jače razorne moći, a sumnja se da je eksplozivna naprava bila zakačena za obližnje drvo. Međutim, istraga će potvrditi na koji način je aktivirana. Policija je ogradila šire lice mesta, dok forenzičari vrše uviđaj i izuzimaju tragove.

Prema nezvaničnim informacijama, u OB Cetinje, u svojstvu građana, saslušano je nekoliko osoba. Insprektori u civilu proveravaju objekte, zgrade i kuće koje se nalaze u blizini lica mesta.

1 / 9 Foto: Youtube Printscreen/RTV Cetinje

Dragan Roganović i Petar Kaluđerović, koji su stradali u ovoj eksploziji, prema prvim rezultatima istrage, nalazili su se u neposrednoj blizini pored parkiranog vozila za koje se pretpostavlja da su koristili.

Vozilo se i dalje nalazi na licu mesta i neoštećeno je, radi se o takozvanom blindiranom vozilu. Od jačine eksplozije popucala su stakla na nekim obližnjim objektima. Kako je u izjavi za medije rekao Predrag Milošević, načelnik hirurgije u cetinjskoj bolnici, na toj ustanovi su se zatresla sva stakla.

Od strane tužilaštva angažovano je i vozilo pogrebnih usluga, u kojem su uneseni određeni delovi koji su izuzeti sa lica mesta, za koje se pretpostavlja da pripadaju žrtvama.

 Dragan Roganović
Dragan Roganovićfoto: Printscreen Facebook

Podsećamo, jutros je na Cetinju došlo do aktiviranja eksplozivne naprave pri čemu su stradale dve osobe. Smrtno su stradali Dragan Roganović i Petar Kaluđerović.

"Danas su, u blizini Sportskog centra na Cetinju, oko 09.10 časova, usled aktiviranja eksplozivne naprave, dva lica smrtno stradala, dok su tri lica povređena. Policijski službenici su odmah po saznanju o događaju izašli na lice mesta koje je obezbeđeno.U cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, te rasvetljavanja ovoga događaja, službenici Uprave policije u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, preduzimaju intenzivne izviđajne mere i radnje, a o čijem toku i ishodu će javnost biti blagovremeno obaveštena - saopštili su danas iz Uprave policije.

Kurir.rs/Dan

Preneo: R.J.

Bonus video:

01:00

Debata u Pulsu Srbije: Rat između crnogorskih klanova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track