SUBOTIČKIM SAOBRAĆAJCIMA PUNE RUKE POSLA: Za 3 dana 20 vozača zadržano - teški prekršaji, vožnja bez dozvole, pijani i drogirani
Foto: Shutterstock

SUBOTIČKIM SAOBRAĆAJCIMA PUNE RUKE POSLA: Za 3 dana 20 vozača zadržano - teški prekršaji, vožnja bez dozvole, pijani i drogirani

Crna Hronika -

SUBOTICA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici isključili su iz saobraćaja šestoricu muškaraca koji su vozili pod dejstvom alkohola.

Saobraćajna policija zaustavila je u Subotici četrdesetogodišnjeg i šezdesetsedmogodišnjeg vozača, koji su upravljali biciklima sa 2,74 i 1,48 promila alkohola u organizmu, dok je u Malom Iđošu zatečen biciklista sa 2,29 promila alkohola u organizmu.

Takođe, u Subotici, zatečen je i pedesetčetvorogodišnji vozač, za koga je utvrđeno da upravlja automobilom sa 1,98 promila alkohola u organizmu.

U Bačkoj Topoli, saobraćajna policija isključila je iz saobraćaja šezdesettrogodišnjaka, koji je upravljao vozilom sa 1,27 promila alkohola u organizmu, kao i dvadesetogodišnjaka, za koga je utvrđeno da je upravljao mopedom, bez vozačke dozvole i sa 0,98 promila alkohola u organizmu.

Kako je saopštila subotička Uprava policije, samo tokom 48 sati isključeno je iz saobraćaja još 14 vozača, zbog težih prekršaja, pa ih je za tri dana ukupno 20 završilo na trežnjenju ili zadržano zbog drugih prekršaja. Svim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track