ISPLIVALA FOTOGRAFIJA UBIJENOG I RANJENOG "ŠKALJARCA" NA CETINJU: Zajedno trenirali, pa dignuti u vazduh (FOTO)
Jovanović (levo) i Roganović (desno), Foto: Drustvene Mreže

BOMBA

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA UBIJENOG I RANJENOG "ŠKALJARCA" NA CETINJU: Zajedno trenirali, pa dignuti u vazduh (FOTO)

Crna Hronika -

U bombaškom napadu koji se dogodio juče ujutru ispred teretane na Cetinju stradali su Duško Roganović (36) i Petar Kaluđerović (20), dok su Tanasije Jovanović i Mihailo Borozan kao i jedan slučajna pronaznica, ranjeni.

Bomba je bila postavljena na drvo u blizini vozila koje su oni korstili, Roganović i Kaluđerović odmah su stradali dok su Jovanović i Borozan prebačeni u bolnicu.

Na fotografijama do kojih je Kurir došao vidi se da su ranjeni Jovanović i Roganović provodili dosta vremena u teretani i da su trenirali zajedno.

- Ubijeni Roganović se dugo profesionalno bavio boksom, a od povrede koju je zadobio 2017. godine trenirao je rekreativno. On i Jovanović često su zajedno odlazili u teretanu - kaže izvor Kurira.

Roganović je, inače, bio uspešan sportista, ali i telohranitelj Gorana Radomana, koji je u februaru 2015. godine kao prva žrtva u škaljarsko-kavačkom ratu ubijen u Beogradu. A Jovanović je i ranije bio meta napada ispred teretane kada je na njega 2013. godine pucano sa leđa.

Tanasije Jovanović
Tanasije Jovanovićfoto: Drustvene Mreže

- On je tada pogođen sa pet metaka, ali mu je život spašen, a ranjavanje se takođe desilo ispred jedne teretane u koji je Jovanović išao - kaže naš izvor.

Ubistvo Roganovića, da podsetimo, takođe je pokušano i ranije i to 2017. godine.

Petar Kaluđerović
Petar Kaluđerovićfoto: Printscreen, Pobjeda

Mladić Petar Kaluđerović koji je takođe juče ubijen, najmlađi je od trojice braće, a tek nedavno je izašao iz pritvora.

Braća Milan, Petar i Vladimir Kaluđerović hapšeni su u aprilu ove godine zbog toga što su još u novembru prošle godine hemijskim veštačenjem briseva šake kod njih nađene čestice eksplozivnih materija.

Bonus video:

02:10

VELIKA AKCIJA ŠPANSKE POLICIJE: Na Kanarima pohapšeni škaljarci, kod njih nađeno 400 kg kokaina i pola miliona evra u kešu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja