"ZAŠTO SI NAS ZAVILA U CRNO, TREBALO JE DA ZOVEŠ I DOZIVAŠ..." Porodica devojčice koja se utopila u Drini skrhana od bola, TUGA!
Foto: Shutterstock

tragedija kakva se ne pamti!

"ZAŠTO SI NAS ZAVILA U CRNO, TREBALO JE DA ZOVEŠ I DOZIVAŠ..." Porodica devojčice koja se utopila u Drini skrhana od bola, TUGA!

Crna Hronika -

Tinejdžerka M. J. koja se utopila u sredu u Drini u selu Mačvanski Prnjavor, kada je sa tetkom, inače sestrom njenog očuha, otišla na kupanje posle škole. Za Kurir se oglašavala devojčicina prava tetka, rođena sestra njene majke, koja je u potresnoj ispovesti ispričala koliko je njihovoj porodici ovo teško palo, kako kaže, raspadaju se posle saznanja o tragediji!

Devojčica je sahranjena juče u podne kada su je na večni počinak ispratili članovi porodice, kao i prijatelji, a na društvenim mrežama, nizali su se komentari izjava saučešća ispod jedne tužne objave tetke maturantkinje.

- Zašto nas stavi u crninu, ljubavi tetkina? Trebala si da zoveš i dozivaš, zašto si to uradila? Trebala je matura da ti bude, pile moje, uvek ćemo te voleti, počivaj u miru - napisala je tetka devojčice, a u komentarima prijatelji porodice ređali su bolne izjave i izjave saučešća.

- Velika tuga je zavladala, ne znam kome je teže. Moja sestra, odnosno devojčicina majka je na lekovima, uopšte ne zna za sebe, tuga je gledati sve to, ne znam šta će biti kad nam sve ovo dođe u glavu - rekla je ranije tetka M. J.

Kako smo već pisali, devojčica je tek završila osmi razred, ovih dana je kao i svi njeni vršnjaci, polagala je prijemni ispit koji je bio raspoređen po danima, takođe je trebalo da proslavi i maturu, što nažalost nije doživela.

Meštane ovog sela duboko je pogodila vest o devojčicinom utapanju, za nju sve komšije imale su da kažu samo reči hvale, a i dalje su u šoku da joj se ovo dogodilo. Kako kažu, M. J. nija znala da pliva, međutim u vodu i nije ulazila, osim kada je ušla kako bi dohvatila papuču, kada je odvukao vir.

- Otišla je do reke na kupanje sa tetkom, inače sestrom njenog očuha. To mesto je poznato kod nas za kupanje, mnogi ljudi idu, međutim, taj deo gde su bile ima baš velike dubine. Devojčici je u jednom momentu upala papuča u vodu, ona je ušla u reku kako bi je dohvatila, ali u toj brzini, povukao je vir i samo je nije bilo - ispričala je meštanka ovog sela za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track