MILAN UBIJEN PRED KUĆOM U ZEMUNU PRE GODINU DANA: Izrešetao ga dostavljač hrane na motoru! Sumnja se da je OVO motiv UZNEMIRUJUĆE
Foto: Nemanja Nikolić, Drustvene Mreže

MILAN UBIJEN PRED KUĆOM U ZEMUNU PRE GODINU DANA: Izrešetao ga dostavljač hrane na motoru! Sumnja se da je OVO motiv UZNEMIRUJUĆE

Crna Hronika -

Prošlo je tačno godinu dana otkako je Milan Jorović (30) brutalno ubijen ispred svoje porodične kuće u Zemunu kada je na njega maskirani dostavljač hrane na motoru ispalio 12 metaka dok je ulazio u kola.

Podsetimo, kobnog dana Jorović je došao kući u Zemun, a kada je krenuo ka kolima, egzekutor sa motorom je prišao, nakon što ga je sve vreme pratio nešto mu je rekao, a potom ga izrešetao sa kišom metaka. Od zadobijenih povreda, Jorović je preminuo ubrzo na putu do bolnice.

- Kriminalna grupa koju čine Goran M. (26) koji je, prema navodima Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, direktni izvršilac likvidacije, a potom i njegovi saučesnici u zločinu Darko K. (26), Igor G. (33) i Zoran J. (26) navodno tri meseca pre ubistva su pratili žrtvu - podseća izvor i dodaje:

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

- Sumnja se da su oni od nalogodavca dobili zadatak da ga ubiju, pa su potom navodno, tri meseca pratili i opservirali žrtvu, da bi kobnog dana Goran M. maskiran u dostavljača hrane pratio ga tokom celog dana. Kada je Jorović došao kući, ubica ga je, kako su i snimile nadzorne kamere, čekao žrtvu. Kada je Jorović u popodnevnim satima izašao iz kuće, ubica je upalio motor koji je bio na manje od 50 metara od Milanove kuće, upalio i brzo došao do njega.

Jorović je ubrzo izrešetan.

- Egzekutor je pre nego što je pucao nešto rekao, a potom izvadio pištolj iz torbe koji je nosio, inače da bi se maskirao u dostavljača, kako ne bi bio sumnjiv. Ispalio je 12 hitaca u žrtvu, od kojih ga je osam pogodilo u stomak - podseća izvor i dodaje da je egzekutor nakon pucnjave pobegao, ali je nakon 20 dana uhapšen zajedno sa svojom krimanlnom grupom, koju su činili navijači Partizana.

- Povređenog Jorovića brat i komšija su stavili u kola i vozili do zemunske bolnice, ali je on od zadobijenih povreda preminuo. U slepoj ulici gde se dogodilo ubistvo, postoje tri kamere, jedna je od komšije koji se nalazi na početku, kod Jorovića na kući i kod komšije pored puta, praktično na čiju kuću se mala ulica i završava, te kamere snimile su kretanje ubice kobnog dana, kao i sam čin ubistva.

Nemanja Bojović Hemija
Nemanja Bojović Hemijafoto: Kurir, Facebook

Istraga je utvrdila, da je je egzekutor prerušen u dostavljača hrane tri meseca pre ubistva obitavao i pratio žrtvu, a tome su posvedočile i snimci sa nadzornih kamera, kao i komšije. Motiv ovog ubistva vodi u više pravaca a jedno je druženje žrtve sa Nemanjom Bojovićem Hemijom, navijačem Partizanove frakcije "Zabranjeni" koji je samo prošle godine nekoliko puta bio na meti bombaških napada, dok je sa druge strane Jorovićevi poslovi povezani sa drogom.

- Jorović je u više navrata bio u zatvoru, i sumnja se da je to jedan od razloga zbog kojih je verovatno likvidiran.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track