OGLASIO SE MUP O SMRTI SONJE U STANU NA VOŽDOVCU: Nevenčani suprug osumnjičen za teško ubistvo
Foto: Zorana Jevtić

OGLASIO SE MUP O SMRTI SONJE U STANU NA VOŽDOVCU: Nevenčani suprug osumnjičen za teško ubistvo

Crna Hronika -

Plicija u Beogradu je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsila N. Š. (42) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

"Kako se sumnja, on je sinoć u stanu na Voždovcu, nevenčanoj supruzi (50) naneo više udaraca od kojih je ona preminula", navodi se u saopštenju MUP.

Na osnovu naloga tužioca, telo žene je prevezeno na Institut za sudsku medicinu gde će se, obdukcijom, utvrditi tačan uzrok smrti.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužiocu.

Sonja R. (50) ubijena je sinoć u jednoj zgradi u beogradskom naselju Voždovac, kada je događaj prijavio njen, kako saznajemo, nevenčani suprug, Nemanja.

Kako saznajemo, sve se odigralo u večernjim satima, međutim, komšije tvrde da nisu čuli nikakvu buku koja dolazi iz njihovog stana.

- Poznajem ih oboje, Sonja živi ovde godinama, a on se naknagno doselio kod nje. Sa Sonjom smo se družili do tog momenta, dolazila je kod nas na kafu, a onda odjednom ništa. Ne znamo šta bi bio razlog tome, ali ovo kada smo čuli sinoć, jako nas je potreslo - kaže za Kurir komšija.

Ubijena Sonja je, podsetimo, sestra muža voditeljke Ane Pendić Radoš.

Bonus video:

00:51

PEVAČICA ZA KOJOM SU SVI UZDISALI BRUTALNO UBIJENA NAKON SNIMANJA EMISIJE! Sanja Marinković o najneprijatnijem momentu u karijeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track