TRI POŽARA ZA DVA DANA U BEOGRADU! OGLASILO SE TUŽILAŠTVO: Izgorela klanica, magacim filmske opreme i kafić!
Foto: Kurir

treće osnovno javno tužilaštvo

TRI POŽARA ZA DVA DANA U BEOGRADU! OGLASILO SE TUŽILAŠTVO: Izgorela klanica, magacim filmske opreme i kafić!

Crna Hronika -

Javni tužioci Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešteni su da su juče i danas dogodila tri požara i to dva na teritoriji Surčina i jedan na teritoriji Novog Beograda.

Po nalogu javnog tužioca ovlašćena službena lica PU za grad Beograd, UKP, petog odeljenja su u saradnji sa PS Surčin izvršila uviđaj na lokacijama u Surčinu gde su izgorele klanica i magacin filmske opreme, dok je javni tužilac, u saradnji sa ovlašćenim službenim licima PU za grad Beograd, UKP, petog, osmog i desetog odeljenja i Odeljenja za inspekcijski nadzor Uprave sektora za vanredne situacije izašao na lice mesta i izvršio uviđaj požara na Novom Beogradu gde je izgoreo kafić.

Posledice sva tri požara su velika materijalna šteta, a povređenih lica nije bilo. Dati su nalozi policijskim službenicima da se obave razgovori sa svim učesnicima, da se pribave video snimci, kao i da na lica mesta izađu veštaci za požare i eksplozije radi utvrđivanja uzroka požara.

Policijskim službenicima je takođe naloženo da sačine zapisnike o pregledu lica mesta i foto-dokumentaciju, te da nakon što preduzmu sve radnje, javnom tužiocu dostave izveštaj sa svim prikupljenim dokazima, nakon čega će biti utvrđene dalje činjenice o nastalim požarima.

Bonus video:

02:07

STANOVI PROVERENI, NEMA POVREĐENIH OD POŽARA U NOVOM BEOGRADU! Načelnik Sektora za vanredne situacije: Čeka se likvidacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track