OSUMNJIČENI ZA POKUŠAJ UBISTVA DRVENOM MOTKOM PUŠTEN IZ PRITVORA: Uz ovaj uslov! Iznervirao se pa krenuo na predsednika FK
Ilustracija, Foto: Marina Lopičić

OSUMNJIČENI ZA POKUŠAJ UBISTVA DRVENOM MOTKOM PUŠTEN IZ PRITVORA: Uz ovaj uslov! Iznervirao se pa krenuo na predsednika FK

Crna Hronika -

Osumnjičeni Majdanpečanin T.L.(54), kome je zbog pokušaja ubistva svog prijatelja N.T.(58), određen pritvor do 30 dana, pušten je iz pritvora na slobodu nakon sedam dana jer je Više javno tužilaštvo, na osnovu dokaza, tako procenilo.

- Saslušani su svedoci dok je osumnjičeni bio u pritvoru i T.L. je pušten jer više ne može da utiče na njihov iskaz. Takođe, svedoci su potvrdili njegovu priču da je jednom udario kolegu i prijatelja drvenom motkom u glavu, kao i da je pritekao u pomoć čim je video šta je uradio.

Međutim, prijatelj koji je do juče bio u bolnici zbog frakture lobanje tek treba biti saslušan. Da ne bi uticao na njegov iskaz, osumnjičenom T.L. je određena mera zabrane prilaska oštećenom - saznajemo iz Tužilaštva.

Da podsetimo, njih dvojica su došla na posao i oko 8.20 sati su se žestoko posvađali oko posla. Bili su sami u jednoj od prostorija i osumnjičeni se iznervirao, dohvatio drvenu motku koja se tu našla i jednom udario N.T. u glavu.

Nakon toga je pokušao da mu pomogne, da ga odveze u bolnicu, da pozove hitnu službu, ali je naišao kolega koji je to uradio, a kasnije i posvedočio u tužilaštvu kako je napadač pritekao u pomoć kada je video šta je uradio.

Srećom, N.T. se oporavlja kod kuće, a moglo je sve tragično da se završi.

- Ostaje nam još iskaz oštećenog, koji će biti ovih dana. Po dosadašnjim dokaznim radnjama, postoji velika verovatnoća da ćemo umesto pokušaj ubistva, ovo krivično delo okarakterisati kao nanođenje teških telesnih povreda – saznajemo u tužilaštvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track