POZNATO STANJE DEČAKA (11) NA KOG JE PALA METALNA CELA BINA: Dete hitno operisano, evo koje povrede ima (FOTO)
Foto: Kurir/B.R.

POZNATO STANJE DEČAKA (11) NA KOG JE PALA METALNA CELA BINA: Dete hitno operisano, evo koje povrede ima (FOTO)

Crna Hronika -

Dečak (13) na koga je juče pao deo metalne konstrukcije u Prokuplju, operisan je u Univerzitetsko - kliničkom centru u Nišu!

"Dečak ima prelom kostiju levog stopala i povredu tetiva. On je operisan i trenutno je stabilno na Klinici dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš" saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Podsetimo, kako je Informer već pisao, sinoć u ranim večernjim satima teško je povređen dečak iz Prokuplja, kojem je deo metalne konstrukcije bine na brdu Hisar pao na nogu.

Prokuplje, Hisar, bina, dečak
foto: Kurir/B.R.

On je zadobio prelome svih nožnih prstiju, a svedoci tvrde da mu je noga u momentu pocrnela.

Dečak se inače popeo na jedan od četiri metalna stuba te bine, pa kada je sišao, deo od otprilike 40 kilograma, se spustio za njim, kliznuvši niz stub na čijem je vrhu bio i pao mu je na nogu. Po svemu sudeći, da taj deo nije bio dobro pričvršćen na vrhu stuba.

Intervenisala je Hitna pomoć Doma zdravlja Prokuplje, koja mu je ukazala pomoć i on je prevezen u prokupačku bolnicu. Odatle nakon dijagnostifikovanja povreda, prebačen je na UKC Niš.

- Bilo je desetoro dece u tom momentu, svi su se igrali. Ova bina je potpuno neobezbeđena i stoji već nekoliko godina - kaže svedok.

Dodaje da se sve desilo neverovatno brzo i da nije stigao ni da priđe, kada je deo pao dečaku na nogu.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

01:08

NOVINARKA KURIRA NA MESTU NESREĆE KOD KALEMEGDANSKE TVRĐAVE! Niko nije video dečaka kako pada, ČUO SE SAMO KRIK I ZAPOMAGANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track