PREMINULA I DRUGA OSOBA NAKON PREVRTANJA TRAKTORA KOD PROKUPLJA: Vozač podlegao povredama
Foto: Beta Saša Đorđević

PREMINULA I DRUGA OSOBA NAKON PREVRTANJA TRAKTORA KOD PROKUPLJA: Vozač podlegao povredama

Crna Hronika -

Povredama je sinoć podlegao i Ivko P. (70) iz prokupačkog sela Bresnica, čiji se traktor prevrnuo u šumi. Tokom prevrtanja, na licu mesta stradao je nadničar Dejan Radojičić (32) koji je sa njim bio na traktoru, a Ivko je uspeo da nekoliko kilometara pređe bauljajući i dođe do puta.

Tu mu je ukazana pomoć od starne ekipe Hitne pomoći Doma zdravlja Prokuplje, pa je prevezen do prokupačke bolnice.

-Zadobio je višestruke prelome, te je sinoć podlegao povredama- potvrđeno nam je u Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju.

U prvo vreme se govorilo da je grom udario u traktor, te da se zbog toga prevrnuo, a kasnije je tokom istrage utvrđeno da je reč o lošem putu i vremenskim uslovima.

Ministar unutrašnjih i spoljnih poslova Ivica Dačić potvrdio je da je preminula i druga osoba od zadobijenih teških telesnih povreda, nakon što se prevrnuo traktor u selu Gornja Bresnica kod Prokuplja.

Sinoć je, u UKC u Nišu, preminuo od povreda i vozač traktora I.P. (1955) iz Gornje Bresnice kod Prokuplja,” izjavio je ministar Dačić.

Traktor je, podsetimo, vukao prikolicu ručne izrade sa drvnom masom, na šumskom putu napravljenom za izvlačenje drvne mase. Nesreća se dogodila Juče je oko 17.30 časova došlo do prevrtanja traktora marke IMT 533 zbog terena i vremenskih uslova, a jedna osoba je preminula na licu mesta.

Bonus video:

01:47

MALA GREŠKA MOŽE SKUPO DA KOŠTA! Stručnjak: Traktor je jedna od najopasnijih radnih mašina, a evo šta je GLAVNI RAZLOG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track