OVO JE MOTOCIKLISTA KOJI JE POGINUO KOD DOLJEVCA! Stefan bio omiljen među bajkerima, a ovako je došlo do kobne nesreće (FOTO)
Foto: Društvene mreže

tragedija

OVO JE MOTOCIKLISTA KOJI JE POGINUO KOD DOLJEVCA! Stefan bio omiljen među bajkerima, a ovako je došlo do kobne nesreće (FOTO)

Crna Hronika -

Stefan Stojanović (30) poznati pod nadimkom Džadža iz Grdelice kod Leskovca poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se sa prijateljima bajkerima vraćao sa Kopaonika.

Prema navodima, Jugmedia nesreća se dogodila juče popodne kada je bilo jako nevreme u ovom delu Srbije. Nesreća se dogodila na auto-putu kod Doljevca.

poginuli stefan iz grdelice
poginuli stefan iz grdelicefoto: Društvene mreže

- Stojanović inače, dugogodišnji bajker i poznati vlasnik jednog kafića u Grdelici sa svojim prijateljima juče se vozio do planine Kopaonik, a nesreća se dogodila po povratku. Nevreme koje je juče bilo, delovalo je veoma strašno i najbolje rešenje za bajkere bilo je da stanu sa strane i da se sklone sa ceste - navodi sagovornik i dodaje da su Stojanovićevi prijatelji to i uradili.

- Nažalost, Stojanović to nije uradio i pored svih nagovora njegovih prijatelja da sačekaju da nevreme prođe.

Kako je danas saopštila policijia, motociklista je nastradao kada je pao sa motora, posle čega ga je kombijem pregazio D. Đ. (38) iz okoline Žitorađe.

-D. Đ. je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja - navedeno je iz MUP.

zaljubljenik u motore
zaljubljenik u motorefoto: Društvene mreže

Na društvenim mrežama prijatelji se opraštaju od bajkera potresnim porukama, a na njegovom profilu mogu se videti brojne fotografije na kojima se može videti da je veliki zaljubljenik u motore.

(Kurir.rs - Jugmedia)

Bonus video:

00:02

TEŽAK UDES NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: U sudaru POGINUO motociklista, drugi povređen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track