PIJAN PRETIO ĆERKINOM SVEKRU, PA SE OVAKO PRAVDAO! Zbog ovoga mu slao preteće poruke, uhapšeni čovek saslušan pred tužilaštvom!
Foto: Shutterstock

Treće osnovno javno tužilaštvo

PIJAN PRETIO ĆERKINOM SVEKRU, PA SE OVAKO PRAVDAO! Zbog ovoga mu slao preteće poruke, uhapšeni čovek saslušan pred tužilaštvom!

Crna Hronika -

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je danas saslušao uhapšenog M.M. (42) na okolnosti krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti koje je izvršio na štetu oca od svog zeta kojem je uputio pretnje po život i telo oštećenog i njemu bliskih lica.

Pre saslušanja okrivljeni je pregledan od strane veštaka psihijatra koji je dao nalaz i mišljenje da je okrivljeni procesno sposoban, nakon čega je okrivljeni saslušan u prisustvu izabranog branioca kada je priznao da je slao preteće poruke, jer je bio izrevoltiran jednim porodičnim događajem iz prošlosti i lošom materijalnom situacijom, te da je bio pod dejstvom alkohola.

Imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni boravkom na slobodi uticati na oštećenog, da će ponoviti krivično delo i dovršiti krivično delo kojim preti, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track