BAJKERA KOJI JE POGINUO KOD DOLJEVCA SAHRANJUJU NA VIDOVDAN: Vraćao se sa društvom sa Kopaonika kada je kombi naleteo na njega
Foto: Društvene mreže

BAJKERA KOJI JE POGINUO KOD DOLJEVCA SAHRANJUJU NA VIDOVDAN: Vraćao se sa društvom sa Kopaonika kada je kombi naleteo na njega

Crna Hronika -

Bajker Stefan Stojadinović (30) iz Grdelice koji je juče poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Doljevca biće sahranjen sutra na lokalnom groblju.

Podsetimo, nesreća se dogodila juče na auto-putu kada se Stojadinović svojim dvotočkašom vraćao sa Kopaonika. Sumnja se da su loši vremenski uslovi doprineli tome da bajker prvo padne sa motora, a potom je na njega u tom trenutku naleteo vozač kombija D. Đ. (38) iz okoline Žitorađe. Od zadobijenih povreda nesrećni bajker preminuo je na licu mesta.

Stefan Stojadino, čitulja
foto: Kurir

- Naš mili i nikad prežaljeni Stefan preminuo je nesrećnim slučajem 26.juna 2024.u 31-oj godini života. Sahrana milog nam Stefana obaviće se u petak 28.juna 2024. godine u 12.30 časova na groblju u Grdelici. Obaveštavamo rođake i prijatelje da prisustvuju ovom tužnom ispraćaju - navodi se u čitulji koju potpisuje njegova supruga, roditelji, brat i ostala mnogobrojna familija.

Kako smo ranije pisali, osumnjileni D. Đ. koji je kombijem naleteo na bajkera je uhapšen i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan u nadležnom Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu koje mu stavlja na teret da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Stojadinović kako smo ranije proneli, juče se vozio sa prijateljima do planine Kopaonik, a do jezive nesreće došlo je na povratku kući. Naime, bajkeri nisu želeli da nastave putovanje dok se nevreme nestabilizuje, ali je poginuli odlučio ipak da krene za Grdelicu.

Istraga će utvrditi sve detalje ove jezive nesreće kod Doljevca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track