MRTVI PIJANI SELI ZA VOLAN, SAOBRAĆAJCI IMALI PUNE RUKE POSLA! 7 vozača pod dejstvom alkohola i droga isključeno iz saobraćaja!
Foto: Kurir TV

SREMSKA MITROVICA

MRTVI PIJANI SELI ZA VOLAN, SAOBRAĆAJCI IMALI PUNE RUKE POSLA! 7 vozača pod dejstvom alkohola i droga isključeno iz saobraćaja!

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici kaznili su šestoricu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja i jednog vozača koji je upravljao vozilom pod uticajem opojnih droga.

Saobraćajna policija je u Pećincima otkrila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „opela“ sa 2,57 promila alkohola u organizmu, a na području Sremske Mitrovice pedesetpetogodišnjaka koji je upravljao „fordom“ sa 2,35 promila alkohola.

Patrola u Rumi zaustavila je tridesettrogodišnjeg vozača „opela“ sa 2,29 promila alkohola u organizmu, a u Staroj Pazovi pedesetogodišnjaka koji je vozio „mercedes“ sa 2,26 promila alkohola i sedamdesetogodišnjaka koji je upravljao „fijatom“ sa 2,16 promila alkohola.

U Sremskoj Mitrovici je zatečen tridesetsedmogodišnji vozač „pežoa“ pozitivan na psihoaktivnu supstancu benzodiazepin. Policija je kod vozača pronašla 25 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će, nakon veštačenja, protiv njega podneti krivičnu prijavu za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Ovi vozači su isključeni iz saobraćaja i nakon zadržavanja privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Bonus video:

01:43

SIMULACIJOM PIJANSTVA PODIŽU SVEST KOD MLADIH

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja