OGLASIO SE ZAMENIK DIREKTORA URGENTNOG CENTRA: Poznato zdravstveno stanje žandarma kog je terorista strelom ranio u vrat (VIDEO)
Foto: Video plus

NAJNOVIJE INFORMACIJE

OGLASIO SE ZAMENIK DIREKTORA URGENTNOG CENTRA: Poznato zdravstveno stanje žandarma kog je terorista strelom ranio u vrat (VIDEO)

Crna Hronika -

Pripadnik Žandarmerije Miloš Jevremović (34) kojeg je juče iz samostrela pogodio u vrat konvertit Miloš Žujović, operisan je, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Jevremovića su posetili predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar policije Ivica Dačić i ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan.

- Pacijent je metabolički hemodinamski stabilan na kontinuiranom praćenju u jedinici intenzivne nege i sada ga očekuje oporavak od operacije koju je imao - kaže dr Dušan Micić, zamenik direktora Urgentnog centra.

Jevremović je ranjen juče oko 11 sati kod ambasade Izraela u Beogradu dok je bio na dužnosti, a nakon napada reagovao je u samoodbrani i ubio napadača Miloša Žujovića.

Policija je juče uhapsila i Igora Despotovića (25) zbog sumnje na terorističko udruživanje zajedno sa ubijenim napadačem Milošem Ž., nakon napada na pripadnika Žandarmerije samostrelom ispred Ambasade Izraela u Beogradu. Despotović nije prvi put hapšen zbog planiranja terorističkog napada.

Osim Despotovića uhapšen je i Kemal Begović kod kojeg je navodno pronađen prsluk sa zastavom islamske države.

00:13

Beograd, doktor Dušan Micić - Pacijent je stabilno, nalazi se na intenzivnoj nezi, očekuje ga brz oporavak

Državljanin BiH Haris Šundo je zadržan, s obzirom na to da nema odobren boravak. Kako je ministar Dačić najavio, njemu će biti izrečena mera udaljavanja iz Srbije.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track