POSLE NESREĆE NA PRUŽNOM PRELAZU U MESTU STUBAL: Podlegao povredama teško povređeni muškarac (58) iz sudara kombija i voza
Foto: Kurir.rs/T.S.

na pružnom prelazu prema selu Vrbovo

POSLE NESREĆE NA PRUŽNOM PRELAZU U MESTU STUBAL: Podlegao povredama teško povređeni muškarac (58) iz sudara kombija i voza

Crna Hronika -

Pacijent G.S star 58 godina iz Surdulice koji je teško povređen u jutarnjim satima 4. juna u mestu Stubal na pružnom prelazu prema selu Vrbovo opština Vladičin Han, kada je došlo do sudara voza i vozila kombi marke "opel" kojim je upravljao je podlegao povredama u UKC Niš, potvrđeno je iz UKC Niš.

"Pacijent G.S je preminuo 28.06.2024 u 19 i 33 i tražena je sudska obdukcija", saopštenno je iz UKC Niš.

Podsećanja radi, povrede su tada zadobili muškarac i žena . Muškarac (58) koji je upravljao vozilom je zadobio teške telesne povrede, a žena (48) je bila na mestu suvozača. I muškarac koji je bio životno ugrožen i žena sa teškim telesnim povredama, nakon primarnog zbrinjavanja u ZC Vranje zbog teških telesnih povreda prebačeni su u UKC Niš.

Muškarac je zadobio teške povrede glave i grudnog koša, žena povrede grudnog koša i karlice, potvrđeno je tada Kuriru iz ZC Vranje.

Bonus video:

00:37

TRAGEDIJA U ČEŠKOJ: Četvoro mrtvih u sudaru putničkog i teretnog voza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track