"IMA STRAVIČNE POVREDE GLAVE, RUKU, NOGU, REBRA, PRŠLJENA, OKA...." Snaja žene iz Aleksinca koju je napala svinja (FOTO)
Foto: Kurir.rs/M.S.

nezapamćeno

"IMA STRAVIČNE POVREDE GLAVE, RUKU, NOGU, REBRA, PRŠLJENA, OKA...." Snaja žene iz Aleksinca koju je napala svinja (FOTO)

Crna Hronika -

Žena iz Aleksinca S. R. (67) zadobila je teške povrede kada ju je juče napala svinja, dok je pokušavala da joj vrati jedno prase. Za Kurir se sada oglasila snaja povređene žene, koja je objasnila kako je do jeyivog napada uopšte došlo, a i u kakvom stanju se sada nalazi njena svekrva.

- Moju svekrvu je napala svinja i nanela joj teške povrede, ona je odmah prebačena u Klinički centar Niš, gde je zbrinuta, ali trebalo bi danas u toku dana da je vrate u bolnicu u Aleksincu. Kažu da je stanje za sada stabilno - rekla je za Kurir Jelena, snajka povređene žene, koja je vidno potresena.

Jelena R, snajka povređene žene
Jelena R, snajka povređene ženefoto: Kurir.rs/M.S.

Kako kaže, nesrećna žena zadobila je stravične povrede, pored povrede nogu, ruku, rebra i pršljenja, S. R. ima i povrede glave, lica, kao i oka.

- Niko nije video kako se uopšte to dogodilo, samo smo videli kada je svekrva ušla u kuću nakon što ju je svinja napala. Napala je pošto je moja svekrva pokušala da joj vrati jedno prase, koje je prethodno sklonila od nje, iz razloga što ga je krmača koja se nedavno oprasila, povredila. Tada ju je napala, ali uspela je da se odbrani nekako - rekla je naša sagovornica.

Jelena je objasnila da se ovako nešto nikada nije dogodilo, pogotovo što njeni svekar i svekrva godinama gaje svinje i zanju maltene sve o tim životinjama.

Povređena S. R.
Povređena S. R. foto: Kurir.rs/M.S.

Snaja kaže i da je njena svekrva krvarila, a u dvorištu su vidljivi tragovi krvi.

Podsećanja radi, svinja je ženi nanela veći broj ujeda i nekoliko preloma.

- Žena ima rane od ujeda u predelu glave, lica, grudnog koša i ruke, a zadobila je i prelom šake, jednog pršljena i jednog rebra. Zadržana je na bolničkom lečenju prvenstveno zbog toga da bi joj danas bili obavljeni dodatni pregledi zbog krvi u očima - kazali su ranije u UKC Niš.

1 / 3 Foto: Kurir.rs/M.S.

Bonus video:

02:16

Kuršumlijom šetala divlja svinja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track