ROBIJAŠ SA NANOGICOM (22) NAPAO KOMŠIJU U ZEMUNU! Njegova majka pozvala policiju, pa nastala drama pred policijskim službenicima
Foto: Rina

Treće osnovno javno tužilaštvo

ROBIJAŠ SA NANOGICOM (22) NAPAO KOMŠIJU U ZEMUNU! Njegova majka pozvala policiju, pa nastala drama pred policijskim službenicima

Crna Hronika -

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je danas saslušao uhapšenog M.Đ. (22) na okolnosti izvršenja krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti.

- Uhapšenom mladiću se stavlja na teret da je 29. juna 2024. godine u Zemunu uputio pretnje po život i telo svom komšiji oštećenom G.S, kojem je pretio i u prisustvu policijskih službenika koji su izašli na mesto događaja po prijavi majke okrivljenog - piše u saopštenju.

Uzgred, kako dalje navode, imajući u vidu da je okrivljeni ranije osuđivan, da je u momentu izvršenja predmetnog krivičnog dela imao nanogicu, kao i da postoje okolnosti da će boravkom na slobodi uticati na oštećenog, Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu prema okrivljenom odredio pritvor.

Bonus video:

07:13

ALEKSIĆ PRVI PUT PRED SUDOM! Dolazi sa NANOGICOM na pripremno ročište da se izjasni o otužnici za SILOVANJE glumice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track