OTAC IZBO SINA U STOMAK POSLE SVAĐE: Detalji drame u Novom Sadu! Samo 2 sata pre toga izboden mladić (22) na Limanu
Ilustracija, Foto: Nenad Kostić, Shutterstock

užas

OTAC IZBO SINA U STOMAK POSLE SVAĐE: Detalji drame u Novom Sadu! Samo 2 sata pre toga izboden mladić (22) na Limanu

Crna Hronika -

U Novom Sadu su juče u popodnevnim časovima izbodene su dve osobe u dva odvojena slučaja, a kako nezvanično saznaje Kurir, u pitanju je jedna porodična svađa nakon koje je otac izbo sina u stomak, a policija još radi na rasvetljavanju drugog napada u novosadskom naselju Liman!

- Nakon porodične rasprave otac je dva puta u stomak ubo svog sina K. A. (43) koji je hitno primljen u KC Vojvodina gde je odmah zbrinut - kaže izvor Kurira.

Kako saznajemo, otac se sumnjiči da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

- U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine dana juče je primljen pacijent K. A. koji je u trenutku prijema bio svestan, orijentisan, komunikativan i stabilan. Pacijent je primljen sa povredama u vidu ubodne rane u predelu abdomena. Nakon kompletne dijagnostike, hirurške obrade i toalete rane pacijent se stabilnog stanja otpušta na dalje kućno lečenje - rekli su nam iz KCV.

Kad je u pitanju napad na Limanu, policija još traga za napadačem i detaljno ispituje okolnosti ovog slučaja. Mladiću V.P. (22) nanete su lakše telesne povrede.

- U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine primljen je pacijent V. P. koji je u trenutku prijema bio svestan, orijentisan komunikativan i hemodinamski stabilan. Lokalno u predelu glave, frontalna regija, u predelu desnog ramena, desne podlaktice i leve šake uočavaju se otvorene povrede. Nakon kompletne dijagnostike, hirurške obrade i toalete rana i ovaj pacijent je pušten kući.

Bonus video:

04:03

MUŠKARAC SVIREPO IZBO DVE ĆERKE, A TREĆU UDAVIO?! Pešić uživo iz Pariza otkrio detalje stravičnog zločina: VEĆ JE BIO OSUĐIVAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track