"UŠAO SAM U SVINJAC, UGRIZLA ME DOLE" Miša kog je svinja ujela za polni organ ispričao Kuriru šta se tačno zbilo i kako se spasao
Foto: Kurir.rs M.S.

srećom ostao živ, nakon ujeda svinje odstranjen mu jedan testis

"UŠAO SAM U SVINJAC, UGRIZLA ME DOLE" Miša kog je svinja ujela za polni organ ispričao Kuriru šta se tačno zbilo i kako se spasao

Crna Hronika -

"Odguravao sam je nekako, ali ona je kidisala na mene zbog praseta. Nekako sam se izvukao iz svinjca, ali sam se prethodno pribio uz zid. Sve mi je donji deo bio krvav"

Milovan Dinić zvani Miša (51) iz sela Bovan koje se nalazi između Sokobanje i Aleksinca, zadobio je povrede polnog organa, testisa, ruke i butine kada ga je 19. juna ujela svinja u svom domaćinstvu.

Njemu je odstranjen jedan testis nakon operacije u aleksinačkoj bolnici.

Aleksinac, svinja, Milovan Dinić
foto: Kurir.rs/M.S.

- Jedno prase je bilo povređeno na leđima. Verovatno ga je svinja povredila pa je imalo neku ranu. I ja sam ušao u svinjac, u jednoj ruci sam držao jod, a drugom pokušao za glavu da izvučem prase da mu namažem melem. Tada je prasence zaskičalo i majka svinja je reagovala. Ugrizla me za genitalije dole - počinje priču Milovan.

Aleksinac, svinja, Milovan Dinić
foto: Kurir.rs/M.S.

Njega je spaslo izgleda to što je mahinalno u odbrani prosuo jod po glavi svinje te je ona ustuknula.

- Krenuo sam rukom da se branim i prosuo joj jod po glavi i očima. Odguravao sam je nekako, ali ona je kidisala na mene zbog praseta. Nekako sam se izvukao iz svinjca, ali sam se prethodno pribio uz zid. Sve mi je donji deo u predelu genitalija bio krvav.

- Video sam i da mi je ruka krvava. Ubrzo sam video da je pocrnela rana. Odmah sam nekako seo u automobil i sam se dovezao onako krvav u bolnicu. Zbog eventualne sepse, odstranjen mi je jedan testis - priča svoju muku Milovan i dodaje da je svinja i ranije pokazivala agresivnost, ali nikada nije bilo ovako.

1 / 3 Foto: Kurir.rs/M.S.

- Nikad se tako nešto nije dogodilo, ali eto sada je ispalo tako da je pre par dana prskao sredstva protiv šuge i sličnih bolesti tako da je tada rasrdio svinju. Sada kada se pojavio s jodom i još prase zaskičalo, svinja je reagovala, rekao je Milovanov otac Radoš.

Aleksinac, svinja, Milovan Dinić
foto: Kurir.rs/M.S.

Drugi slučaj ujeda svinje je bio u nedelju 30. juna kada je svinja ujela S.R. (67) iz Aleksinačkog Bujmira, ženu koja je preživela stravičniji napad.

Aleksinac, svinja, Milovan Dinić
foto: Kurir.rs/M.S.

- Video sam ženu koju je svinja ujela u Bujmiru. Ono je stvarno strašno, njoj su previjene obe ruke, glava, ma strašno. Ona ima povrede po celom telu - rekao je Milovan Dinić za Kurir.

Bonus video:

02:51

OVO TREBA DA ZNATE O AFRIČKOJ KUGI SVINJA KOJA HARA SRBIJOM! Šekler otkrio: Najveći prenosioci su ljudi, virus se zadržava GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track