NAJMISTERIOZNIJA ŽENA IZ KUĆE U BORČI SUTRA SVEDOČI: Ona se poslednja čula sa ubijenom pevačicom! SUĐENJE MARJANOVIĆU SE NASTAVLJA
Vera Vukomanović, Jelena i Zoran Marjanović, Foto: Dragan Kadić, Vladimir Sporčić, Privatna Arhiva

viši sud u beogradu

NAJMISTERIOZNIJA ŽENA IZ KUĆE U BORČI SUTRA SVEDOČI: Ona se poslednja čula sa ubijenom pevačicom! SUĐENJE MARJANOVIĆU SE NASTAVLJA

Crna Hronika -

Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, koja je praktično živela sa njima u kući u Borči, sutra bi trebalo da svedoči pred Višim sudom u Beogradu, na suđenju Zoranu Marjanoviću zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović.

Podsetimo, kuma Vera je već dala iskaz u februaru 2020. i tada je detaljno govorila o danu u kom je Jelena nestala, ali i poslednjem razgovoru koji su vodile nekoliko minuta pre nego što je ubijena.

Vera Vukomanović
Vera Vukomanovićfoto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

- To je bio potupno običan dan, kupila sam hleb u pekari i došla kod njih rano ujutru oko 7.30 sati možda, kao što svakoga dana radim. Popila sam kafu sa Zoranovom majkom Zoricom i znam da je Zoranov sin iz prvog braka došao kući u 13.10 sati, jer sam pogledala u sat. Ubrzo pose toga, pet do 10 minuta kasnije, iz sobe u kojoj su spavali došli su Zoran, Jelena i njihova ćerka Jana - ispričala je kuma porodice. Prema njenim rečima Zoran, Jelena i Jana otišli su da Jelena džogira, jer je dan bio lep.

- Zorica ima problem sa žuljevima na nogama pa sam htela da joj ih sredim ali nisma mogla da pronađem nožić, kojim joj je inače Jelena to radila. Pozvala sam je, pogledala sam kasnije, bilo je to u 16.42 sati. Jelena je bila zadihana, rekla mi je gde je nožić i dodala "trčim, vidimo se kasnije" - prisetila se poslednjeg poziva kuma Marjanovića. Ona je detaljno govoreći kako je dan protiticao, ispričala da je ubrzo posle toga Vladimir ušao u kuću i unezveren im rekao da ga je zvao sin Zoran i da im je sopštio da je "Jeca nestala". Objasnila je kako je krenula potraga za nestalom pevačicom, u koju su se uključili svi članovi porodice, osim Zorice koja je bila kod kuće kao i da je ona otišla u policiju da prijavi nestanak, a da je potom u kući Marjanovića bila sa Janom.

- Janina vaspitačica je bila tu, dete je zaspalo teko oko 5 ujutru. Crtala je travu jer je govorila da se mama izgubila u travi - posvedočila je Vera. Govoreći o odnosima u kući Marjanovića, rekla je da se Jelena lepo slagala sa ukućanima.

Zoran, Indi i Jelena
Zoran, Indi i Jelenafoto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva, Tamara Trajković

Inače, pozive da sutra svedoče, sud je uputio i vaspitačici devojčice, kao i Milici Marjanović, supruzi Zoranovog brata Miloša.

Podsetimo, na ponovljenom suđenju koje je počelo iznova pošto je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo presudu kojom je bio osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, Zoran Marjanović nije želeo da ponovo iznosi odbranu. Međutim, otkrio je da više niko ne živi u porodičnoj kući u kojoj su, dok su Jelena i njegovi roditelji bili živi, svi stanovali. Kurir je otkrio da je u međuvremenu ušao u ljubavnu vezu sa pevačicom Indi Aradinović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja