ŽENA GRADILA BEZ DOZVOLE, MUŠKARAC DAO LAŽNE PODATKE Krivične prijave protiv dvoje državljana Srbije u Crnoj Gori
Foto: printscreen RTCG

ŽENA GRADILA BEZ DOZVOLE, MUŠKARAC DAO LAŽNE PODATKE Krivične prijave protiv dvoje državljana Srbije u Crnoj Gori

Crna Hronika -

Policija je u Baru podnijela krivičnu prijavu protiv dvoje državljana Srbije zbog sumnje u nedozvoljenu gradnju i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja, saopštili su iz Uprave policije.

"Naime, službenici Jedinice za suzbijanje ekonomskog kriminala su Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podneli krivičnu prijavu protiv B.T.(60), zbog sumnje da je izvršila krivično delo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje. Ona je kako se sumnja, u mestu Skala, u Baru, u martu ove godine, na jednoj katastarskoj parceli započela građenje objekta bez prijave građenja i potrebne dokumentacije, što je i utvrđeno kontrolom od strane Urbanističko-građevinske inspekcije koja je o navedenom sačinila zapisnik o inspekcijskom pregledu i donela Rješenje o obustavi radova", navodi se u saopštenju policije.

Kako su kazali, osumnjičena je izbegla plaćanje poreza i drugih dažbina čime je nanijela štetu budžetu Crne Gore u iznosu od oko 60.000 evra.

Dodaju da je krivična prijava podnijeta protiv D.B. (35) zbog sumnje da je izvršio krivično delo navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.

"Pomenuto lice, prilikom izvršene kontrole prisustva alkohola u organizmu, nije imalo kod sebe identifikacioni dokument, te je policijskim službenicima dao netačne lične podatke i iste doveo u zabludu prilikom sačinjavanja zapisnika i prekršajne prijave zbog prekršaja iz oblasti Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima", zaključili su iz policije.

Kurir.rs/RTCG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track