OGLASIO SE HIRURG SA VMA: Devojčica povređena na pešačkom prelazu u Stepe Stepanovića je dobro i van životne opasnosti
Foto: Printscreen/RTS

OGLASIO SE HIRURG SA VMA: Devojčica povređena na pešačkom prelazu u Stepe Stepanovića je dobro i van životne opasnosti

Crna Hronika -

Dežurni hirurg na VMA Nebojša Marić izjavio je danas da se devojčica koja je povređena u Ulici Vojvode Stepe na pešačkom prelazu u dobrom stanju i van životne opasnosti.

- Mogu još pomenuti jednu lepu informaciju, pošto smo pre sedam dana na ovom istom mestu zajedno komentarisali slučaj devojčice koje je povređena u Ulici Stepe Stepanović na pešačkom prelazu. Nakon sedam dana i adekvatne medicinske pomoći u intenzivnoj nezi, ona je juče podignuta na odeljenje, u dobrom je stanju i van životne opasnosti - naveo je Marić za RTS.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N. K. (44) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da ona, automobilom marke "škoda skala", na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici vojvode Stepe, naletela na petnaestogodišnju devojčicu koja je s teškim telesnim povredama prevezena u Vojnomedicinsku akademiju, gde je zadržana na lečenju.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je N. K. imala 1,02 promila alkohola u organizmu. Drugi osnovni sud u Beogradu joj je odredio pritvor do 30 dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track