POGLEDAJTE KO JE SAČEKAO MARJANOVIĆA POSLE SUĐENJA ZA UBISTVO SUPRUGE: Zajedno otišli posle ročišta, pevačica se skockala! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

palata pravde

POGLEDAJTE KO JE SAČEKAO MARJANOVIĆA POSLE SUĐENJA ZA UBISTVO SUPRUGE: Zajedno otišli posle ročišta, pevačica se skockala! (FOTO)

Crna Hronika -

Zoran Marjanović danas se pojavio na suđenju održanom u Višem sudu u Beogradu, i to u pratnji svog advokata, međutim, kako Kurir saznaje, njega je sve vreme čekala njegova sadašnja izabranica, Indi Aradinović, inače takođe pevačica kao i Zoranova ubijena supruga.

- Zoran je jutros oko 11 sati stigao u Palatu pravde, sam se pojavio na suđenju, međutim u jednom od kafića čekala ga je pevačica Indi Aradinović. Oni su zajedno sa jednim od Zoranovih advokata sedeli na kafi, a ubrzo ih je advokat ostavio same i otišao svojim putem - otkriva izvor za Kurir.

Zoran Marjanović, Indi Aradinović
foto: Kurir

Kako dalje saznajemo, Zoran i Indi su nastavili u istom pravcu, što ne čudi s obzirom na to da su, kako je Kurir prvi pisao, nedavno ušli u ljubavnu vezu. Pevačica je došla sređena i našminkana, pa i pretpostavljamo da je par nastavio negde dalje.

Po svemu sudeći, jasno je da se Zoran i Indi ne razdvajaju, a kako su već rekli, velika novost je i da dobro sarađuju i na poslovnom planu pripremajući muziku za fanove.

Ipak, Zoran danas nije želeo da komentariše vezu sa pevačicom Indi, smatrajući da nije trenutak za to.

- Ja sam dobro, ali molim vas nemojte danas da razgovaramo o tome. Nije vreme trenutno, biće prilike - rekao je kratko Zoran u Palati pravde novinarki Kurira.

Bonus video:

01:41

RAZGOVARALA SAM I SA ZORANOM MARJANOVIĆEM I SA INDI O NJIHOVOJ VEZI! Ljiljana Stanišić otkriva saznanja o odnosu dvoje poznatih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track