OGLASILA SE ŽENA KOJA SE POSLEDNJA ČULA SA UBIJENOM PEVAČICOM! Kuma Marjanovića otkrila zašto nije došla u sud! "NE MOGU SAMA"
Foto: Dragan Kadić, Vladimir Sporčić, Privatna Arhiva

spomenula i zorana

OGLASILA SE ŽENA KOJA SE POSLEDNJA ČULA SA UBIJENOM PEVAČICOM! Kuma Marjanovića otkrila zašto nije došla u sud! "NE MOGU SAMA"

Crna Hronika -

Danas je pred Višim sudom u Beogradu održano suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge, prevačice Jelene Marjanović, kada je trebalo da, pored Zoranove snajke, Milice Marjanović i vaspitačice Lenke Đorđević, svedoči i kuma Vera Vukomanović.

Ipak, kuma porodice Marjanović, danas se nije pojavila pred sudom, a sada se povodom ovoga oglasila za Kurir i otkrila razlog nedolaska.

Vera Vukomanović
Vera Vukomanovićfoto: Zorana Jevtić

- Znam da je danas održano suđenje, ali ja nisam u stanju da dođem sama, povredila sam se i moram dosta da odmaram, pritom mi je potrebna pomoć kako bih došla, ali ako bogd a doći ću na sledeće suđenje - otkrila je za Kurir Vera Vukomanović i dodala da se sa Zoranom redovno čuje.

Inače, na današnjem suđanju, Zoran je rekao da ne zna zašto kuma Vera nije došla u Palatu pravde, ali da pretpostavlja da je u pitanju to što je promenila adresu.

Vera Vukomanović i Zoran Marjanović
Vera Vukomanović i Zoran Marjanovićfoto: Zorana Jevtić, Vladimir Šporčić

- Nismo u kontaktu, znam samo da je imala povredu i da o njoj brine sestra, trenutno je kod nje, s obzirom na to da moja kuća gde je ranije bila, nije u funkciji - objasnio je danas Zoran, dok je kuma Vera u razgovoru za Kurir ispričala da se sa Zoranom čuje.

S obzirom na to da je Zoran uplovio odnedavno u ljubavnu vezu sa pevačicom Indirom Indi Aradinović, pitali smo kumu porodice Marjanović šta misli o tome, međutim, nije želela da komentariše.

Podsetimo, kuma Vera je već dala iskaz u februaru 2020. i tada je detaljno govorila o danu u kom je Jelena nestala, ali i poslednjem razgovoru koji su vodile nekoliko minuta pre nego što je ubijena.

- To je bio potupno običan dan, kupila sam hleb u pekari i došla kod njih rano ujutru oko 7.30 sati možda, kao što svakoga dana radim. Popila sam kafu sa Zoranovom majkom Zoricom i znam da je Zoranov sin iz prvog braka došao kući u 13.10 sati, jer sam pogledala u sat. Ubrzo pose toga, pet do 10 minuta kasnije, iz sobe u kojoj su spavali došli su Zoran, Jelena i njihova ćerka Jana - ispričala je kuma porodice. Prema njenim rečima Zoran, Jelena i Jana otišli su da Jelena džogira, jer je dan bio lep.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanovićfoto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

- Zorica ima problem sa žuljevima na nogama pa sam htela da joj ih sredim ali nisma mogla da pronađem nožić, kojim joj je inače Jelena to radila. Pozvala sam je, pogledala sam kasnije, bilo je to u 16.42 sati. Jelena je bila zadihana, rekla mi je gde je nožić i dodala "trčim, vidimo se kasnije" - prisetila se poslednjeg poziva kuma Marjanovića. Ona je detaljno govoreći kako je dan protiticao, ispričala da je ubrzo posle toga Vladimir ušao u kuću i unezveren im rekao da ga je zvao sin Zoran i da im je sopštio da je "Jeca nestala". Objasnila je kako je krenula potraga za nestalom pevačicom, u koju su se uključili svi članovi porodice, osim Zorice koja je bila kod kuće kao i da je ona otišla u policiju da prijavi nestanak, a da je potom u kući Marjanovića bila sa Janom.

- Janina vaspitačica je bila tu, dete je zaspalo teko oko 5 ujutru. Crtala je travu jer je govorila da se mama izgubila u travi - posvedočila je Vera. Govoreći o odnosima u kući Marjanovića, rekla je da se Jelena lepo slagala sa ukućanima.

Bonus video:

02:13

ZORAN MARJANOVIĆ JE OPASNOST PO ODBRANU AKO NASTAVI DA PRIČA! Sudski veštak izneo šok tvrdnje: SADA SE BRANI ĆUTANJEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track