"TAKO JE SNAŽNO PUKLO, MISLILA SAM DA SE SRUŠIO AVION": Poznato stanje devojke nakon udesa u Čačku, OBJAVLJENE STRAŠNE FOTOGRAFIJE
Foto: RINA

"TAKO JE SNAŽNO PUKLO, MISLILA SAM DA SE SRUŠIO AVION": Poznato stanje devojke nakon udesa u Čačku, OBJAVLJENE STRAŠNE FOTOGRAFIJE

Crna Hronika -

ČAČAK - Devojka koja je zadobila teže povrede u stravičnom udesu na kružnom toku u Ljubiću u Čačku, nakon efikasne intervencije lekara u Opštoj bolnici u Čačku otpuštena je na kućno lečenje.

Saobraćajna nesreća na kružnom toku bila je toliko silovita da je automobil škoda skoro potpuno bio razlupan, a aktivirali su se i vazdušni jastuci.

- Mladić koji je upravljao vozilom bio je pod dejstvom alkohola, izmereno mu je oko 1.5 promila. Čitav slučaj predat je nadležnom tužilaštvu, na dalje postupanje, kratko je potvrdio izvor iz policije.

1 / 7 Foto: RINA

Ovaj saobraćajni incident izazvao je veliki revolt kod građana jer se radi o jako frekfentnoj gradskoj saobraćajnici, gde u svakom momentu ulicu prelazi veliki broj ljudi, među kojima i veliki broj dece.

- To je tako snažno puklo, da sam pomislila da se srušio avion, Prestravili smo se, a potom izleteli napolje i videli zaista jezivu scenu. Zgrozilo nas je što se sve desilo u poslepodnevnim časovima. Tu je uvek puno prolaznika, puno automobila. Samo pukom srećom izbegnuta je veća tragedija. Mladiću koji je vozio želimo brz oporavak i pamet u glavu, da pijan više nikada ne seda za volan, kaže radnica jedne od obližnjih poslovnih objekata.

Kurir.rs/RINA

Bonus video:

00:59

Težak udes na pristupnoj saobraćajnici kod naplatne rampe Preljina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track