POKUŠAO DA UBIJE KIK-BOKSERA ISPRED RESTORANA Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu! Seo na žrtvu i ubadao nožem
Ranjeni Stefan Š., Foto: Printscreen

užas

POKUŠAO DA UBIJE KIK-BOKSERA ISPRED RESTORANA Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu! Seo na žrtvu i ubadao nožem

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Mitra C. (31) zbog sumnje da je 3. februara 2024. godine ispred jednog restorana na Voždovcu, pokušao da liši života S.Š. i I.A. nanevši im nožem više ubodnih rana.

Mitru C. se na teret stavlja krivićno delo teško ubistvo u pokušaju. Optužnicom su obuhvaćeni i Miloš M. i Vladimir N. koji se terete za krivično delo učestvovanje i tuči.

Hapšenje osumnjičenih
Hapšenje osumnjičenih foto: screenshot MUP Srbije

Optužnica je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju. Tužilaštvo je predložilo sudu da Mitru M. produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu dovršio započeto ili ponovio krivično delo.

Postoji opravdana sumnja da je Mitar C. 3. februara oko dva časa u stanju smanjene uračunljivosti, ali ne bitno, usled povišene emocionalne napetosti i jednostavne alkoholne opijenosti na terenu emicionalno nestabilnog poremećaja ličnosti, sa umišljajem pokušao da liši života S.Š. i I.A.

hapšenje
foto: screenshot MUP Srbije

U toku verbalne rasprave između okrivljenih i oštećenih, nakon što su izašli ispred restorana u kojem su svi tokom večeri boravili, Mirar C. je, kako se sumnja, nožem koji je držao u ruci ubo I.A. tri puta u predelu trupa i naneo mu tešku telesnu povredu, dok je Miloš M. pesnicom udario I.A. u predelu leve strane lica i naneo mu laku telesnu povredu, a Vladimir N. više puta u predelu glave.

Mitar C. je oštećenog S.Š. koji je stajao pored, nožem ubo u predelu leđa, a pošto je on krenuo da beži i ubrzo pao, okrivljeni su ga sustigli, pa ga je Miloš M. pesnicom udario u predelu glave, a Vladimir N. ga šutnuo u predelu tela.

Do njih je dotrčao i Mitar C. koji je seo na oštećenog dok je ležao na zemlji i zadao mu više uboda nožem u predelu tela, usled čega je oštećeni zadobio teške telesne povrede opasne po život.

Okrivljeni su se potom taksijem odvezli sa lica mesta.

Kako je Kurir ranije pisao jedan od ranjenih u ovom slučaju je Stefan Š., poznati kik-bokser. On je i ranije bio ranjavan.

Stefan Š.
Stefan Š. foto: Printscreen

- U januaru 2021. godine bio je pogođen hicima iz pištolja u Resavskoj ulici u Beogradu. Tada je radio kao telohranitelj advokata Marka Vujoševića. Pucnjava se desila ispred zgrade u kojoj se nalazila kancelarija advokata. Sumnjalo se da je meta napadača bio advokat Marko Vujošević, a Stefan je ranjen dok ga je štitio. Pogođen je bio u nogu, a napadač je ispalio pet hitaca - podseća naš izvor.

Bonus video:

01:08

KIK-BOKSER NASRNUO NA ŽENU JER NIJE HTELA DA DETE ODE NA TRENING? Kurir televizija ispred suda: Advokat rekao da će i ONA doći

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track