ZAVRŠENO SASLUŠANJE NOVIH SVEDOKA U ISTRAZI UBISTVA MALE DANKE! Troje govorilo tri sata, a evo šta je rekao ključni svedok
Foto: Damir Dervišagić, MUP Srbije

Više javno tužilaštvo u zaječaru

ZAVRŠENO SASLUŠANJE NOVIH SVEDOKA U ISTRAZI UBISTVA MALE DANKE! Troje govorilo tri sata, a evo šta je rekao ključni svedok

Crna Hronika -

Završeno je današnje saslušanje novih svedoka u istrazi ubistva dvogodišnje devojčice Danke Ilić, kada je pred Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru na postavljena pitanja, pored bračnog para Trajković iz Banjskog Polja, odgovarao i Boranin Dalibor Jović. Tri svedoka su pred tužiocem govorila ukupno tri sata, a sve vreme su bili prisutni i osumnjičeni, ali i roditelji ubijene devojčice.

Naime, Jović je, odmah po izlasku sa saslušanja rekao okupljenim novinarima da on ne sme da govori ništa kako ne bi ugrozio istragu.

- U cilju istrage ne smemo da pričamo ono što smo rekli javnom tužiocu. Ostajem pri svojoj izjavi koju sam dao u policiji - naglasio je Jović medijima ispred zgrade zaječarskog tužilaštva.

Jović je takođe rekao da je ovo prvi put da se sreo oči u oči sa osumnjičenima za Dankino ubistvo, Srđanom Jankovićem i Dejanom Dragijevićem, ali da je i ranije bio saslušan u policijskoj stanici.

- Pre par meseci sam bio već saslušan u policijskoj stanici, i sada sam rekao isto što i tada, jesam džogirao, ali ništa nisam konkretno video - rekao je ovaj svedok.

Pored njega, saslušani su i bračni par Trajković koji su naglasili da stoje i dalje iza onih reči koje su rekli i ranije kada je reč o ovom strašnom zločinu.

Bonus video:

00:28

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić u tužilaštvu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track