NENADU PAGONISU UKINUT KUĆNI PRITVOR: Bivša ga optužila za nasilje, sud DONEO ODLUKU - Ne sme da joj priđe bliže od 200 metara
Foto: Nenad Kostić, Drustvene Mreže

NENADU PAGONISU UKINUT KUĆNI PRITVOR: Bivša ga optužila za nasilje, sud DONEO ODLUKU - Ne sme da joj priđe bliže od 200 metara

Crna Hronika -

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu podnelo je optužni predlog protiv poznatog kik- boksera Nenada Pagonisa (37), osumnjičenog za nasilje u porodici, a nakon toga je doneto rešenje kojim se okrivljenom ukida mera zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor.

Preispitujući po službenoj dužnosti odluku o meri zabrane napuštanja stana protiv okrivljenog nakon podnošenja optužnog predloga, Krivično vanpretresno veće je na današnjoj sednici donelo rešenje kojim se okrivljenom ukida mera zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor, i određuje mu se mera zabrane prilaženja, sastajanja i komunikacije sa oštećenom na udaljenosti od 200 metara.

Okrivljeni je, kako je“ navela portparol novosadskog Osnovnog suda Svjetlana Radovanović, obavezan da se svakog prvog radnog dana u mesecu javlja nadležnoj Policijskoj upravi u Novom Sadu, a ta mera može trajati do 5. oktobra.

- Sud je svoje razloge za ovakvu odluku detaljno obrazložio u rešenju, na koje stranke imaju pravo žalbe u zakonskom roku Višem sudu u Novom Sadu – pojašnjava ona.

Podsetimo, poznati kik bokseru iz Novog Sada, Nenad Pagonis, je osumnjičen da je bio nasilan prema bivšoj supruzi glumici i pevačici Maji Brukner, a incident se dogodio 5. juna ispred zgrade u kojoj živi Pagonisova bivša supruga. Prema rečima komšija, zbog toga je intervenisala policija i Pagonis je priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Pagonis je na saslušanju kod tužioca negirao da je počinio krivično delo koje mu se stavlja na teret, a sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor. Odmah nakon saslušanja Pagonis je odveden u kućni pritvor u Veternik.

(Kurir.rs/Dnevnik/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

00:08

NENAD PAGONIS ULAZI U SUD! Bivši kik bokser na saslušanju zbog porodičnog nasilja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track