Milica Panić, supruga Uroša Panića koji se nalazi u pritvoru nakon optuženja da se bavio posredovanjem u prostituciji, na društvenim mrežama se hvali cvećem koje joj je navodno poslao suprug iz zatvora?!

Kako se može videti na internetu, Milica Panić objavila je fotografiju kako pozira u ogledalu, a u rukama drži bogati buket cveća.

U buketu nalazi se i posveta sa porukom: "Za moju najlepšu ženu", napisana rukom i na papiriću sa kockicama. Primetno je da je papir isečen u obliku srca, a Milica Panić napisala je i opis: "Trud oko posvete u obliku srca od Jamb papirića".

Milica Panić je ljudima poznata sa društvenih mreža, gde je na Instagramu prati čak 84 hiljada ljudi.

Milica ima svoju modnu liniju, a često na pomenutoj mreži kači svoje fotografije u kupaćem kostimu, na kojima se vidi da ima silikone u grudima. A mnogobrojne su i fotografija sa skupocenih putovanja.

Takođe, Milica se hvali i luks krpicama poznatih svetskih brendova poput Luj Vitona.

screenshot-20240208-220937.jpg
Printscreen/Instagram 
braća Panićfoto: Printscreen/Instagram

"Pali" na aerodromu u Beogradu

Podsetimo, Uroš i Miloš Panić uhapšeni su krajem maja na aerodromu u Beogradu po poternici koju je za njima raspisao Viši sud u Beogradu na zahtev Višeg javnog tužilaštva koje je vodilo istragu protiv njih zbog trgovine ljudima

Oni su u Beograd doleteli iz Crne Gore i odmah su sprovedeni u Centralni zatvor.

Optuženi zbog prostitucije

Ubrzo potom, odnosno 7. juna Više javno tužilaštvo u Beogradu podgilo je optužnicu zbog posredovanja u prostituciji.

Oni se sumnjiče, da su od oktobra 2022. godine do 16. oktobra 2023. godine izvršili krivično delo Posredovanje u vršenju prostitucije u saizvršilaštvu.

- Tužilaštvo je predložilo sudu da Urošu P. i Milošu P. produži pritvor zbog opasnosti od bekstva, s obzirom da su se više od tri meseca krili i bili nedostupni pravosudnim organima, iako su znali da se protiv njih vodi krivični postupak.

U optužnom predlogu, Više javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu nakon održanog glavnog pretresa sve okrivljene oglasi krivim i da osudi ih, pojedinačno na kaznu zatvora od godinu dana i na novčanu kaznu od 500.000 dinara.

Bonus video:

Društvene mreže Uroš Panić u pritvoru