DVA IMENA STALNO ISPLIVAVAJU U DOSIJEIMA SLOVENAČKE POLICIJE! Najnoviji detalji hapšenja u Ljubljani: Dvojicu sumnjiče za ubistvo
Foto: Privatna Arhiva, Shutterstock

kurir televizija

DVA IMENA STALNO ISPLIVAVAJU U DOSIJEIMA SLOVENAČKE POLICIJE! Najnoviji detalji hapšenja u Ljubljani: Dvojicu sumnjiče za ubistvo

Crna Hronika -

U Sloveniji su uhapšeni pripadnici kavačkog klana koji su spremali likvidaciju na teritoriji te države.

Policija je lišila slobode trojicu osumnjičenih od kojih su dvojica pripadnici Kavčana koji su, između ostalog, neprijavljeni boravili u jednom gradu u Sloveniji.

Novnarka Kurir televizije Tamara Stanković izvestila je o ovom događaju u jutarnjem programu Redakcija.

Tamara Stanković
foto: Kurir televizija

- Čini se da ratu između klanova još nije kraj. Slovenačka policija imala je veliku akciju i uhapsila pripadnike kavačkog klana koji su planirali ubistvo u ovoj zemlji. Od trojice uhapšenih muškaraca, za dvojicu se sumnja da su prošle godine u Ljubljani izvršili ubistvo. Pored toga, pretpostavlja se da su oni ubili i nekoliko članova suprotstavljenog klana, to jest Škaljaraca - izvestila je Tamara Stanković i donela još detalja:

01:04

DVA IMENA STALNO ISPLIVAVAJU U DOSIJEIMA SLOVENAČKE POLICIJE! Najnoviji detalji hapšenja u Ljubljani: Dvojicu sumnjče za ubistvo

- Prilikom ovog hapšenja slovenačka policija morala je da upotrebi i sredstvo prinude, ali ne i vatreno oružje. Tada je jedna osoba povređena i njoj je odmah ukazana lekarska pomoć. Da podsetim, godinama unazad u Sloveniji aktuelan je slučaj ćelije kavačkog klana, a u sudskim spisima kao bitne karike pominju se i Radoje Zvicer i Milan Vujotić. Ratu između Kavčana i Škaljaraca, koji je počeo pre deset godina, još se ne nazire kraj. Od tada je u njemu ubijeno više od 70 ljudi.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

Tamara Zvicer slavi ubistvo Jovice Vukotića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track