JEDINA ŽENU U KLANU NAPRAVILA PROMENU Brani se sa slobode, bila bliska s porodicom Belivuk, a sad ovako došla u sud (FOTO)
Foto: Ana Paunković

JEDINA ŽENU U KLANU NAPRAVILA PROMENU Brani se sa slobode, bila bliska s porodicom Belivuk, a sad ovako došla u sud (FOTO)

Crna Hronika -

Suđenje kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koja je optužena za sedam ubistava, otmice, silovanje, trgovinu drogom i oružjem trebalo je da bude nastavljeno danas se u Specijalnom sudu u Beogradu ali je odloženo zbog odsustva svedoka saradnika.

U sud su inače došli i optuženi koji se brane sa slobode, među kojima je i jedina žena na optužnici Slađana Sekulić, a u boks u kom sede optuženi u sudnici, uvedeni su i Belivuk i MIljković.

Slađana Sekulić došla je danas u sud sa novom frizurom. Promenila je boju kose i postala plavuša. Kosu je vezala u rep, ali kako je ranije bila dosta tamnija ova promena svakako dolazi do izražaja.

U galeriji pogledajte kako je izgledala nekad, a kako izgleda sada:

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

Jedina žena koja iz boksa za optužene prati suđenje, podsetimo, brani se sa slobode, a iz presretnutih telefonskih razgovora i drugih dokaza proizilazi da je bila bliska s Belivukom i njegovom suprugom Bojanom i pre hapšenja se družila i viđala s njima.

- Slađana Sekulić, kako se u optužnici navodi, Belivuku je ustupila i kuću u Tršiću kod Loznice, poznatu kao "Deda Mrazova kućica", koja je prema prikupljenim dokazima služila kao "štek-kuća" u kojoj je on poslednju Novu godinu na slobodi, pre hapšenja 4. februara 2021, proveo sa suprugom i decom - rekao je ranije sagovornik Kurira.

Bonus video:

01:39

BELIVUK I MILJKOVIĆ ĆE U OVOJ OPTUŽNICI MALO ZAMENITI MESTA Reporter Kurira o sudskom istražnom procesu: Braniće se sa SLOBODE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track