KURIR SAZNAJE! HAVARIJA NA SAVI, ČAMAC PREVRNUO GUMU PUNU LJUDI! Muškarac (39) dobio prelom lobanje, nadležne službe na terenu
Foto: Shutterstock

KURIR SAZNAJE! HAVARIJA NA SAVI, ČAMAC PREVRNUO GUMU PUNU LJUDI! Muškarac (39) dobio prelom lobanje, nadležne službe na terenu

Crna Hronika -

Strašna nesreća dogodila se na reci Savi, danas oko 18.30 sati, kod plaže u naselju “29. novembar”, kada je guma naletela na čamac koji je je plutao u blizini obale. Na gumi se vozila grupa prijatelja. M.P (39), koji je bio među četvoro ljudi na gumi, zadobio je teške povrede.

Prema rečima očevidaca, nesreća se dogodila kada je guma koju je grupa mladića koristila za zabavu zbog, kako kaźu očevici, neprilagodjene brzine naletela na zadnji deo čamca u delu gde se nalazi penta.. Miloš je u incidentu zadobio otvorene povrede lobanje, prelom ruke i prelom lobanje. Hitno je prebačen u najbližu bolnicu.

Po rečima očevidaca, ostali iz čamca koji je vukao gumu su izvadili mladića i odvezli ga na obalu. „Strašno je bilo, mi smo još u šoku. Nalazili smo se u blizini obale, mogli su naleteti na nekog u vodi. Nadam se da je mladić dobro, ali ovo divljanje treba nekako zaustaviti“, rekla je jedna od očevidaca.

Ostali članovi grupe prošli su s lakšim povredama, ali saznajemo još uve nezvanično. Nadležne službe su na terenu i istražuju sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

Bonus video:

02:33

KURIR NA MESTU NESREĆE NA SAVI KADA JE TERETNJAK UDARIO ČAMAC! Ronilac i nautičar izneo jednu okolnost u vezi sa posadom čamca!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track