BRAT PINK PANTERA OSUMNJIČEN ZA PRANJE 13 MILIONA EVRA SASLUŠAN U TUŽILAŠTVU: Ovako se branio
Foto: Printscreen MUP Srbije

BRAT PINK PANTERA OSUMNJIČEN ZA PRANJE 13 MILIONA EVRA SASLUŠAN U TUŽILAŠTVU: Ovako se branio

Crna Hronika -

M. L. koji je uhapšen zbog sumnje da je sa još sedan osoba obuhvaćenih krivičnom prijavom, učestvovao u pranju 13 miliona evra, saslušan je u Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal, potvrđeno je za Kurir iz tužilaštva. Osumnjičeni M. L., na saslušanju se branio ćutanjem.

Tužilac Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, posle saslušanja predložio je da mu bude određen pritvor, što je sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu prihvatio i doneo rešenje kojim mu je odredio pritvor do 30 dana - potvrđeno je za Kurir.

Podsetimo, kako je Kurir pisao, reč je o Marku Lazareviću iz Niša, rođenom bratu Pink Pantera Mladena Lazarevića, zvanog Mladenče, koji je takođe obuhvaćen krivičnom prijavom, ali će biti naknadno saslušan pošto je već u pritvoru, kao i ostali osumnjičeni u postupku za pranje para.

Kako je Kurir pisao, Mladen Lazarević optužen je pred istim tužilaštvom da je bio pripadnik Balkanskog kartela, kom je na teret stavljen šverc 7 tona kokaina.

Bonus video:

00:16

UHAPŠENI PORESKI INSPEKTORI RADILI SA KRIMI GRUPOM! Osumnjičeni za pranje para: Organizator uživao u luksuznoj vili sa bazenom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track