KURIR SAZNAJE! Uskoro nova hapšenja zbog 3 mobilna telefona u CZ-u:SUŽAVA SE KRUG OKO KRIMINALNE GRUPE KOJA JE ANGAŽOVALA STRAŽARA
Foto: Shutterstok

KURIR SAZNAJE! Uskoro nova hapšenja zbog 3 mobilna telefona u CZ-u:SUŽAVA SE KRUG OKO KRIMINALNE GRUPE KOJA JE ANGAŽOVALA STRAŽARA

Crna Hronika -

Istraga koja je pokrenuta zbog sumnje da je komandir u Okružnom zatvoru u Beogradu Kristijan T. (22) pritvoreniku osumnjičenom za pokušaj ubistva pokušao da unese tri mobilna telefona, uskoro bi mogla da bude proširena jer se, kako Kurir saznaje, očekuju nova hapšenja.

- Sužava se krug oko grupe koja je angažovala stražara da dostavi mobilne telefone pritvoreniku. Vrlo brzo, očekuju se nova hapšenja - otkrio je naš sagovornik.

Podsetimo, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Kristijanu T. juče je određeno zadrzavanje zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Prema nezvaničnim informacijama, telefone je pokušao da doturi pritvoreniku Filipu Tamindžiću.

Kristijan T. mu je navodno u ćeliju doneo paket koji mu je stigao, a onda je kolegi rekao da je zaboravio da mu unese i čarape koje su stigle. Njegovo ponašanje je bilo sumnjivo, što je odmah prijavljeno i on je uhapšen, a kod njega su pronađena tri telefona - rekao je izvor Kurira.

Inače, Tamindžić je u avgustu 2022. uhapšen u Crnoj Gori, po poternici Srbije i ekstradiran je našoj drzavi.

Bonus video:

04:27

Iz CZ-a je nemoguće pobeći

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track