PODSTANARU SLOMILI REBRA ZBOG NEPLAĆENE KIRIJE! Odbio da plati i napao vlasnike stana, pa izvukao deblji kraj! OPŠTA DRAMA U ŠAPCU
Foto: Rina

Osnovno javno tužilaštvo

PODSTANARU SLOMILI REBRA ZBOG NEPLAĆENE KIRIJE! Odbio da plati i napao vlasnike stana, pa izvukao deblji kraj! OPŠTA DRAMA U ŠAPCU

Crna Hronika -

U utorak uveče, oko 22 časa, došlo je do prave drame u Šapcu kada je mladić (31) zadobio povrede u tuči sa stanodavcima nakon što su ga opomenuli da plati dugovanje za kiriju.

O samom incidentu obavešteno je i Osnovno javno tužilaštvo u Šapcu, nakon čega su se oglasili za naš portal.

- Dežurni javni tužilac od strane policijskih službenika Policijske uprave u Šapcu obaveštena je o događaju između stanodavca i zakupca stana, te je shodno zakonskim ovlašćenjima naložila preduzimanje određenih radnji. U vezi sa konkretnim slučajem, nastavlja se dalji rad i postupanje - rečeno je za Kurir iz Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu.

Prema pisanjima medija, prvobitno je izbila svađa kada su vlasnici stana upozoravali podstanara na dugove, na šta je mladić burno odreagovao i napao ih, da bi potom došlo do fizičkog kontakta. Mladić je u tuči zadobio višestruki prelom rebara i kontuziju glave.

- Prvo je fizički napao ženu, a potom i njenog supruga. I oni su zbog zadobijenih povreda zatražili lekarsku pomoć i posle dijagnostike su pušteni na kućno lečenje - pišu mediji.

Bonus video:

00:45

POTUKLI SE TRENER I DIREKTOR! Nezapamćen SKANDAL potresa klub za koji igraju reprezentativci Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track