Miljana Kecmanović, majka trinaestogodišnjeg dečaka koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro dece i čuvara škole, stigla je u Viši sud u Beogradu.

img20240712wa0005.jpg
Zorana Jevtić 
Miljana Kecmanović stigla u sudfoto: Zorana Jevtić

Ona je optužena za nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja, pošto je njen DNK pronađen na jednoj čauri u učionici, kao i na gumici za kosu kojom je bila vezana flaša u kojoj je njen sin napravio molotovljev koktel, dok se njen muž Vladimir Kecmanović tereti da za krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti.

img20240712wa0006.jpg
Zorana Jevtić 
Miljana Kecmanović stigla u sudfoto: Zorana Jevtić

Miljana je u sud stigla u pratnji svojih advokata.

- Nakon što su svi okrivljeni izneli odbranu, na današnjem ročištu bi trebalo da se ispitaju svedoci. Kao svedoci na današnje ročište pristupila su dva policijska službenika koja su vršila pretres satana okrivljenih Kecmanovića, kao i baka dečaka- kaže izvor Kurira i dodaje da je za danas bilo planirano i svedočenje Tatjane Stevanović, nastavnice istorije koja je teško ranjena u majskom masakru, ali ona za sada nije došla.

Zorana Jevtić NA SUĐENJE RODITELJIMA DEČAKA UBICE IZ "RIBNIKARA" SVEDOČE 2 POLICAJCA I BABA: U Palatu pravde došla i okrivljena Miljana (FOTO)

- U sud je došla i baba dečaka ubice, koja bi takođe trebalo da govori u sudu - dodao je izvor Kurira.

Podsetimo, optužnicom su obuhvaćeni i vlasnik streljane Ratko Ivanović koji je sklopio sporazum za tužilaštvom, a koji je kao i instruktor u streljani optužen za davanje lažnog iskaza. Današnjem suđenju, kao i svim prethodnim suđenjima prisustvuje i Nenad Stefanović, glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

U sud su stigli i pojedini roditelji dece koju je 3. maja 2023. ubio dečak.

Bonus video:

Kurir televizija "MISLILA SAM DA TREBA DA ZABORAVIMO RIBNIKAR, ALI MI JE ĆERKA OTVORILA OČI!" Zirojević: Njene reči su me ostavile bez teksta