BEOGRAĐANIN PAO U NOVOM SADU SA 13.000 TABLETA EKSTAZIJA: Policija uhapsila mladića, pogledajte šta je sve nađeno kod njega (FOTO)
Zaplenjeni narkotici, Foto: PU Novi Sad

mup

BEOGRAĐANIN PAO U NOVOM SADU SA 13.000 TABLETA EKSTAZIJA: Policija uhapsila mladića, pogledajte šta je sve nađeno kod njega (FOTO)

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplenili su više od šest kilograma narkotika i uhapsili A. V. (25), sa područja Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

1 / 2 Foto: PU Novi Sad

Pretresom stanova, koje on neprijavljeno koristi u Novom Sadu, policija je pronašla oko 13. 000 tableta "ekstazija", marihuanu, amfetamin, dve digitalne vage i opremu za pakovanje narkotika.

U jednom od stanova pronađen je i pištolj, sa tri metka u okviru, pa se A. V. tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet eksplozivnih materija.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

U drugoj kaciji, novosadska policija uhapsila je N. B. (43) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako su saopštili, u njegovom stanu, policija je pronašla amfetamin, marihuanu, tablete sa liste psihoaktivnih supstanci i dve digitalne vage.

- Sumnja se da je, prethodno, N. B. prodao narkotike četrdesettrogodišnjem Novosađaninu, protiv koga će biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga - navodi se u saopštenju PU Novi Sad.

N. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track