ŠOK SVEDOČENJE GLEDAOCA KURIR TELEVIZIJE! Javio se u emisiju uživo: Majka (63) mi je NESTALA BEZ TRAGA, sumnjam da je UBIJENA
Foto: Kurir televizija, Shutterstock

kurir televizija

ŠOK SVEDOČENJE GLEDAOCA KURIR TELEVIZIJE! Javio se u emisiju uživo: Majka (63) mi je NESTALA BEZ TRAGA, sumnjam da je UBIJENA

Crna Hronika -

U emisiji "Ni pet ni šest" voditeljke Jovane Grgurević, tema je bila nestanak male Danke iz Bora. Međutim, u toku emisije, javio se gledalac Goran iz Donjeg Milanovca, koji je podelio svoju bolnu priču o nestanku svoje majke pre više od godinu dana.

Goran je podelio tragičnu priču o nestanku svoje majke, koja je 22. januara 2023. godine nestala na putu između Donjeg Milanovca i Kladova. On je opisao poslednji put kada je viđena i izrazio frustraciju zbog nedostatka informacija i odgovora od strane lokalne policije.

- Moja majka je imala 63 godine i nestala je dok je išla od jednog imanja ka drugom. Bila je zdrava i nije imala nikakve probleme. Policija nije pronašla nikakve tragove, a ni saobraćajni znaci nisu ukazivali na bilo kakav incident -izjavio je Goran.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Goran je detaljno opisao okolnosti nestanka svoje majke:

- Krenula je sa jednog svog imanja na drugo uveče oko pola deset. Kada se nije vratila, otac i komšije su je tražili, ali bez uspeha. Nestala je 700 metara od magistralnog puta, na livadi gde je čuvala koze - rekao je Goran, dodajući da je sa njom nestala i jedna koza, dok je ostatak stada pronađen.

- Stado je pronašao moj sin, termovizijskim dronom. Našli smo da 11 koza, a nestala je moja majka i jedna koza koja podseća na divokozu. Sumnjam da je neki krivolovac ubio kozu, ili je ona videla nešto što nije smela. Ne moguće je da čovek samo nestane. Inače, ta livada na kojoj je ona nestala je 700 metara od magistralnog puta, a reka Dunav je na nekih 200 do 300 metara. Dakle, taj neko ju je ubio i bacio u reku, ja u to verujem - rekao je Goran.

16:27

ŠOK SVEDOČENJE GLEDAOCA KURIR TELEVIZIJE: Javio se u emisiji uživo, majka(63) nestala bez traga! SUMNJAM DA JE UBIJENA

Goran je izrazio svoje nezadovoljstvo radom lokalne policije:

- Policija nije imala potrebnu opremu, kao što su dronovi i termovizijske kamere, a kada sam pokušao da dobijem pomoć od Gorske službe spašavanja, rečeno mi je da načelnik policije nije dozvolio njihov dolazak. To je neprihvatljivo - naglasio je Goran.

Gost emisije, Blažo Marković, bio je zapanjen pričom koju je Goran podelio:

- Meni je jako teško da čujem ovakve priče. To su ozbiljni propusti u službi. Nemoguće je da niko nije pozvao dodatne snage kao što su žandarmerija ili policijski psi da pretraže područje. Čovek ne može jednostavno da nestane bez traga - rekao je Marković.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Goran je istakao da nije dobio nikakav odgovor od nadležnih organa:

- Pisao sam unutrašnjoj kontroli i dobio odgovor da su sve radnje sprovedene, ali moja majka je i dalje nestala, a ja nemam njene kosti da je sahranim - rekao je Goran.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:35

DA LI JE NOVI SVEDOK VIDEO KAKO SU BACILI DANKINO TELO? Glavni urednik Kurira pokazao fotografiju: Čeka se ključno svedočenje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track