OVO JE BRANISLAV KOJI JE POGINUO KOD LAJKOVCA: Na njega naleteo pijani vozač! "ZBOG NEČIJEG LUDILA STRADAO JE ČOVEK ZA PRIMER"
Nastradali Branislav Jevrosimović, Foto: Printskrin/Facebook

saobraćajna nesreća

OVO JE BRANISLAV KOJI JE POGINUO KOD LAJKOVCA: Na njega naleteo pijani vozač! "ZBOG NEČIJEG LUDILA STRADAO JE ČOVEK ZA PRIMER"

Crna Hronika -

Branislav Jevrosimović (44) iz Jabučja nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na putu Lajkovac-Skobalj, a kako saznaje Kurir, on je krenuo na posao kada je na njega svojim vozilom "opel astra", naleteo pijani vozač.

Udes je, kako se sumnja, izazvao V. M. (26), kome je nakon udesa navodno izmereno 1,72 promila alkohola u krvi. Pretpostavlja se da je mladić u trenutku izgubio kontrolu nad svojim vozilom usled neprilagođene brzine. O tome koliko je sudar bio snažan, govore smrskani automobili. Prednji deo ova vozila uništen je do neprepoznatljivosti.

- Branislav je bio vredan čovek, pravi domaćin. Radio je u rudniku uglja, a bavio se i razim poslovima sa svojom porodicom, toliko nam je svima krivo da ne možemo to rečima da opišemo - kažu komšije za Kurir.

Stradali Jevrosimović
Stradali Jevrosimovićfoto: Printskrin/Facebook

Prema njihovim rečima Branislav je u trenutku nesreće išao na posao, a meštani kažu da strahuju zbog neodgovornih vozača jer tim putem i deca idu u školu.

- Ne znam kako više da se dokaže tim ljudima da voze oprezno. Tuda nam deca idu u školu, ne daj Bože da se ovako nešto ponovi, da strada neko dete. Šta ćemo onda? - pitaju se komšije.

Branisalvovi poznanici za njega imaju samo reči hvale i opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

- Nema kazne koja bi mogla ovo da nadoknadi, zbog nečijeg ludila stradao je čovek koji je mogao svima biti primer! Domaćin, drug, prijatelj. Tuga... - oprostio se jedan poznanik.

Branislav je, da podsetimo, nakon nesreće davao znake života, pa je hitno prevezen u bolnicu gde je i preminuo.

V. M., koji se sumnjiči da je izazva udes, nalazi se u pritvoru, a na teret mu se stavlja krivično delo - teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nadležno tužilaštvo je naredilo obdukciju tela nastradalog i oba vozila će biti na saobraćajno-tehničkom veštačenju.

Bonus video:

00:23

PIJANI VOZAČ SE ZAKUCAO U TRAKTORSKU PRIKOLICU, POGINUO SUVOZAČ (22): Teška saobraćajna nesreća kod Obrenovca!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track