Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici isključili su noćas iz saobraćaja dvojicu muškaraca zbog nasilničke vožnje.

Prilikom kontrole saobraćaja, policija je u Bačkoj Topoli zatekla šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca, koji je vozio bicikl sa 2,65 promila alkohola u organizmu.

Saobraćajna policija utvrdila je, da je ovog vozača, u poslednje dve godine, Prekršajni sud dva puta pravnosnažno osudio zbog težih prekršaja, te mu je u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, oduzet bicikl.

Takođe, u Bačkoj Topoli, zatečen je i četrdesetosmogodišnjak, koji je upravljajući putničkim vozilom sa 2,75 promila alkohola u organizmu, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je lakše povređen.

Kako je saopštila Uprava policije Subotice, obojici vozača je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Bonus video:

Kurir TV "KO KUCA PORUKE TOKOM VOŽNJE KAO DA JE NADUVAO 1,2 PROMILA" Potpukovnik policije detaljno objasnio kolikom se riziku izlažu vozači