DRŽAVLJANIN SRBIJE UHAPŠEN U BUDVI: Sumnjiči se da je ispred restorana pretukao maloletnika
Ilustracija, Foto: Shutterstock

CRNA GORA

DRŽAVLJANIN SRBIJE UHAPŠEN U BUDVI: Sumnjiči se da je ispred restorana pretukao maloletnika

Crna Hronika -

Državljanin Srbije V. J. (18), uhapšen je u Budvi zbog sumnje da je pretukao maloletnika iz Podgorice i naneo mu teške telesne povrede.

- Službenici Odjeljenja bezbednosti Budva uhapsili su osumnjičenog za nanošenja teških telesnih povreda maloletniku. Policija u Budvi je obaveštena da je u Ulici slovenska obala, u blizini jednog ugostiteljskog objekta, došlo do tuče u kojoj su učestvovale dve osobe - navodi se u saopštenju crnogorske policije.

Kako se dodaje, sprovodeći mere i radnje iz svoje nadležnosti, policijski službenici su na licu mesta zatekli V. J., državljanina Srbije kao i povređenog maloletnika iz Podgorice. Povređeni je transportovan u zdravstvenu ustanovu radi ukazivanja lekarske pomoći, nakon čega mu je u izveštaju lekara specijaliste konstatovana teška telesna povreda.

- Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, po čijem je nalogu V.J. lišen slobode i proitv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivčno delo teška telesna povreda - dodaje se u saopštenju.

Bonus video:

00:07

Otac brutalno pretukao maloletnu ćerku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track