SMRT BEBE U BAZENU U VRBASU, reporterka Kurira iznosi NAJNOVIJE informacije sa terena: Evo šta se desilo u trenutku tragedije
Foto: Dragan Kadić, Kurir televizija

kurir televizija

SMRT BEBE U BAZENU U VRBASU, reporterka Kurira iznosi NAJNOVIJE informacije sa terena: Evo šta se desilo u trenutku tragedije

Crna Hronika -

Zmajevo kod Vrbasa potresla je tragedija u kojoj je život izgubila jednogodišnja devojčica. Do nesreće je došlo kada se devojčica, koja se kupala sa starijim bratom i sestrom, udavila u gumenom bazenu dubine oko 25 centimetara.

Naša dopisnica Aleksandra Orlić donosi nam detalje o ovom nemilom događaju.

Orlić je započela svoje uključenje s porukom svim gledaocima:

- Nažalost, ova tragedija koja se dogodila u Zmajevu nije jedinstven slučaj, već svake godine u toku letnjeg perioda izveštavamo o ovakvim nemilim događajima.

Aleksandra Orilić
foto: Kurir televiizja

Trenutak tragedije

- Majka se tog dana oko 16 časova vratila kući s posla. Kada je videla svoje dvoje dece, staro sedam i tri godine, kako se kupaju u gumenom bazenu. Jednogodišnje dete se kupalo u kadici pored njih.

Međutim, tragedija je usledila ubrzo nakon toga.

- Nakon izvesnog vremena, sedmogodišnje dete je ušlo u kuću i reklo majci kako je jednogodišnje dete prešlo iz kadice u gumeni bazen i kako ono ne diše.

Po pozivu majke, služba hitne pomoći je brzo stigla na lice mesta, ali su mogli samo da konstatuju smrt jednogodišnjeg deteta.

- O čitavom slučaju obavešteno je Više javno tužilaštvo u Somboru koje je zaduženo za ovaj sluča. Roditelji su dali izjavu u prisustvu radnika Centra za socijalni rad, policije i tužilaštva - dodaje Orlić.

01:51

SMRT BEBE U BAZENU U VRBASU, reporterka Kurira iznosi NAJNOVIJE informacije sa terena: Evo šta se desilo u trenutku tragedije

Istraga je u toku kako bi se utvrdilo da li ima elemenata krivičnog dela ili se radi o nesrećnom slučaju.

- Po prvim informacijama na telu deteta nije bilo znakova nasilne smrti, već sve ukazuje na to da se dogodilo sasvim slučajno - istakla je Orlić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

01:09

VRBAS OSTAO BEZ GINEKOLOGA, PRETI TZV. MEDICINSKA PUSTINJA! Stručnjaci otkrili razlog: EU je povukla zdravstveni kadar iz Srbije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track