MLADIĆ VIKAO: "POZOVITE HITNU POMOĆ" Komšije ispričale šta se dešavalo nakon punjave u Nišu: Napadač ispalio 5 HITACA (FOTO)
Foto: Kurir/M.S.

MLADIĆ VIKAO: "POZOVITE HITNU POMOĆ" Komšije ispričale šta se dešavalo nakon punjave u Nišu: Napadač ispalio 5 HITACA (FOTO)

Crna Hronika -

Momak I.J.(23) iz Niša ranjen je noćas pola sata posle ponoći kada je, za sada nepoznato lice ispalilo u njegovui nogu pet hitaca u Ulici Žrtava fašizma u naselju Ledena stena.

Na ulici se još vidi krv od ranjavanja, a stanovnici ovog dela Niša su užasnuti.

- Strašno je šta se događa oko nas. Kada smo čuli hice, negde pola sata posle ponoći, čuli smo i momka kako traži pomoć. Tu je bila neka žena, i od nje je zatražio da mu pomogne povicima "pozovite Hitnu pomoć". Ubrzo je ceo kraj bio blokiran od policije, a nama do jutra nije bilo spavanja. Uzimali su tragove, tražili snimke kamera i slično - kaže nam jedan od stanara zgrade ispred koje se dogodila pucnjava.

1 / 4 Foto: Kurir/M.S.

Ovaj slučaj kao i mnogo drugih pre, podseća da su pucnji u noge neka vrsta opomene. Ranjeni mladić je trenutno u stabilnom stanju.

- Pacijent je dovezen nakon ranjavanja i tada je bio u stabilnom zdravstvenom stanju. Zadobio je ustrelnu ranu leve potkolenice sa otvorenim prelomom. Nakon primarnog zbrinjavanja i dijagnostike, primljen je u UC radi operativnog zbrinjavanja od strane ortopeda, rečeno nam je u Univerzitetsko kliničkom centru.

U policiji su nam kazali da je rad na otkrivanju počinioca u toku.

Bonus video:

00:14

Pucnjava u Užicu usred bela dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track